PSD şi UNPR au pus batista pe ţambal (revista presei)

PSD şi UNPR şi-au jurat iar credinţă la un salon de nunţi, după gorilele lui Onţanu, la câteva săptămâni după buimăcela Rivuluţiei Colectiv.

Dragnea: Voluntarii au fraudat referendumul (revista presei)

Liviu Dragnea e deja ud complet. La ÎCCJ, el a declarat instanţei că nici gur-a flori de muşeţel nu i-a mirosit şi că voluntarii sunt vinovaţii.

Vasile Dâncu şi Laura Ştefan, miniştri? (revista presei)

Pesedistul Vasile Dâncu şi ONG-ista Laura Ştefan ar fi nominalizaţi pentru a conduce diferite ministere din viitorul guvern al lui Dacian Cioloş

Gabriel Oprea conduce Guvernul (revista presei)

Tot Gabriel Oprea conduce şi acum Guvernul. Singura diferenţă este că şi-a schimbat biroul din care o face, dar el e cu semnătura pe acte.

Sunt mult mai mulţi morţi în Colectiv (revista presei)

Circulă un curent de idei interesant şi ofertant, conform căruia în realitate ar fi deja mult mai mulţi morţi în tragedia de la Club Colectiv.

Piedone, posibil omor Colectiv din culpă (revista presei)

Vinovăţia lui Piedone, primarul Sectorului 4, care a permis funcţionarea unui club fără sisteme de prevenire a incendiilor, este evidentă.

Ponta cucereşte Odesa prin cumpărare (revista presei)

Ponta, Filat şi Streleţ ar fi cumpărat mii de hectare de teren din staţiunea Odesa, susţine liderul comuniştilor basarabeni, Vladimir Voronin.

Gabriel Oprea o să meargă cu coloana la DNA (revista presei)

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi-ar putea declina azi competenţa în privinţa anchetării lui Gabriel Oprea în favoarea DNA.

Protejata lui Oprea, Dobre, pe banii statului în străinătate (revista presei)

Noi date despre protejatele jmecherilor care ne conduc, azi la rând Alexandra Dobre a lu’ Gabi Oprea şi Alina Cazanacli a lu’ Daniel Constantin.

Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR (revista presei)

Cine se înscrie patriotic în UNPR? Actriţa Cezara Dafinescu, renumită acum 20 de ani pentru superbii ei ochi verzi. Niciodată să nu-i crezi.

A fost penetrat de FSB Klaus Iohannis? (revista presei)

E penetrat de FSB? Iohannis e client la BMW-urile lui Michael Schmidt, iar Veronica Schmidt, soţia acestuia, este sora lui… Renato Usatîi.

Iohannis l-ar dori pe Cioloş în locul lui Ponta (revista presei)

În urma morţii lui Bogdan Gigină, Klaus Iohannis profită şi încearcă să îl înlocuiască pe Victor Ponta cu fostul comisar european Dacian Cioloş.

Cazanciuc ar dori un nou mandat Kovesi (revista presei)

Robert Cazanciuc a declarat că, dacă va fi ministrul Justiţiei în primăvară, va propune ca Laura Kovesi să mai primească un mandat la DNA.

Alex Căutiş, scos din schemă la Realitatea (revista presei)

Alexandru Căutiş a fost scos de pe sticlă de la Realitatea TV de către Cozmin Guşă, după numai patru ediţii ale emisiunii sale, Combat News.

Udrea controlează Evenimentul Zilei (revista presei)

Din dosarul nou al Elenei Udrea, rezultă felul în care aceasta controlează din umbră cotidianul Evenimentul Zilei, explică România liberă.

Sistemul Ticăloşit pregăteşte era post-Kovesi (revista presei)

Sistemul Ticăloşit aşteaptă cu nerăbdare era post-Kovesi, explică Naţional. Planul ar fi ca în locul lui Cazanciuc să fie adus un dur

Klaus Iohannis ar fi şantajat cu un dosar (revista presei)

Klaus Iohannis ar fi ţinut în lesă cu un “Dosar Mihăileanu”, susţine Naţional. Care nu ne spune şi cine anume ar ţine sforile acestui dosar.

Marian Oprişan este în dizgraţie? (revista presei)

Preşedintele CJ Vrancea nu a fost invitat la inaugurarea noului sediul al Parchetului Judeţean Vrancea, a anunţat procurorul şef Florin Ţîrlea.

Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea (revista presei)

Gabriel Oprea ar fi vrut să se întâlnească cu Victoria Nuland, ca orice om simplu, care-şi doreşte în lumea bună, susţine BN24. Nu a reuşit.

Arşinel Parşivel s-a înscris în UNPR (revista presei)

Despre Alexandru Parşivel Arşinel ştim de puţin timp cum a jonglat financiar din funcţia de director al Teatrului de Comedie Farmaciile Catena

Pomană electorală, cresc salariile profesorilor (revista presei)

Cresc salariile. Din 1 decembrie, în urma negocierilor cu sindicatele de Învăţământ, profesorii vor avea o majorare de 15%, anunţă Ziare.com.

Invazie de şobolani la sediul central PSD (revista presei)

E invazie de şobolani la sediul central al PSD, din Kiseleff. Peste tot sunt cartoane de atenţionare că există capcane pentru rozătoare.

Andreea Paul a născut sâmbătă, ca să nu piardă nici o zi de muncă (revista presei)

Andreea Paul a declarat că pe fetiţa ei a născut-o sâmbătă, ca să nu piardă nici o zi de muncă.

Iliescu, audiat la secret despre închisorile CIA (revista presei)

Iliescu a fost audiat la secret la PG despre închisorile CIA, iar Băsescu a fost expus public, să urle lumea de furie la vederea “tiranului”.

Cutia Pandorei şi percheziţiile de la Cancan (revista presei)

Percheziţiile de la Cancan duc la controlul DNA asupra unei baze de date cu politicieni, afacerişti şi vedete ce poate deschide Cutia Pandorei.