home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Sistemul Ticăloşit pregăteşte era post-Kovesi (revista presei)

Sistemul Ticăloşit pregăteşte era post-Kovesi (revista presei)

Share

Sistemul Ticăloşit aşteaptă cu nerăbdare era post-Kovesi, explică Naţional. Planul ar fi ca în locul lui Cazanciuc să fie adus un dur, de genul lui Şerban Nicolae, care să nu o mai nominalizeze, cu orice risc, pe Laura Codruţa Kovesi, în schimb să numească un om al Sistemului.

Ulterior, planul ar fi completat cu crearea de oaze infracţionale în care DNA să nu mai aibă dreptul legal să pătrundă. Numai că lucrurile nu sunt aşa de simple cum îşi doresc adepţii liniei dure.

Bătrânul Edec Ion Iliescu a fost dat afară din Biroul Permanent Naţional de Liviu Dragnea, care a spus, citat de Ziare.com: Era o greşeală să-l menţinem pe dl. Iliescu în BPN. Aşa fac toate iudele.

În dezastrul petrecut în Apuseni, autorităţile pontanace au sgârmat aproape doi ani şi au demonstrat că pentru tot este de vină mortul Adrian Iovan, explică Realitatea.

Despre ce s-a întâmplat de la momentul accidentului încolo nu discutăm nimic, pentru că ar trebui condamnaţi mulţi grei.

BN24 a observat că PSD; după ce a lălăit-o jumătate de an cu votul prin corespondenţă, ca să nu mai fie loc de alternativă, acum a dat la apă legea şi, ca să vedem noi ce democraţie este, Tăriceanu a contestat-o la CCR.

Ideea este că acum vor avea dreptul să voteze numai românii din Diaspora cu domiciliu stabil, nu şi cei ce lucrează acolo, aşa că legea de fapt e mai restrictică decât cea veche şi va crea mari nemulţumiri.

DNA a făcut percheziţii la Primăria Zalău, pentru posibile cazuri de restituire ilegală a dreptului de proprietate, conform Curierului.

Când a venit vorba despre teşcherea, Mihai Gâdea, obligat să-i plătească, a anunţat că o respectă pe Codruţa Kovesi, notează Aktual24.

Proprietarul MediaPro, CME, a vândut Studiourile Buftea lui Bobby Păunescu, anunţă Capital.

După ce, în timpul mandatelor lui Liviu Negoiţă, Sectorul 3 din Capitală devenise cel mai cosmopolit şi ralaxat din oraş, acum, cu Robert Negoiţă primar, s-a metamorfozat în sectorul bătăilor şi scandalurilor, explică Adevărul. Cum e edilul, aşa şi oraşul.

Firma care face tronsonul Suplacu – Borş din Autostrada Transilvania ameninţă să rezilieze contractul, informează România liberă.

Revista Tranzit arată că şoferii de marfă sunt tot mai mult obligaţi să asiste la recepţia mărfii. Ceea ce, după părerea noastră, nu este în regulă. Omul are o răspundere deja, să transporte marfa, de predarea ei ar trebui să se ocupe alt om.

Dar din cauza crizei de multe ori lucrurile stau şi mai rău: acelaşi om conduce, face recepţia şi mai şi descarcă marfa, cu cârca lui. Uneori, este vorba despre sute de kilograme de orice vă trece prin minte.

Profitând de faptul că în România şoferii nu se uită decât la ieftinătatea primei la RCA, ASIROM a ieftinit poliţa RCA şi vrea să magnetizeze clienţii Carpatica, Astra şi Euroins, conform Profit.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share