Sistemul Ticăloşit pregăteşte era post-Kovesi (revista presei)

Share

Sistemul Ticăloşit aşteaptă cu nerăbdare era post-Kovesi, explică Naţional. Planul ar fi ca în locul lui Cazanciuc să fie adus un dur, de genul lui Şerban Nicolae, care să nu o mai nominalizeze, cu orice risc, pe Laura Codruţa Kovesi, în schimb să numească un om al Sistemului.

Ulterior, planul ar fi completat cu crearea de oaze infracţionale în care DNA să nu mai aibă dreptul legal să pătrundă. Numai că lucrurile nu sunt aşa de simple cum îşi doresc adepţii liniei dure.

Bătrânul Edec Ion Iliescu a fost dat afară din Biroul Permanent Naţional de Liviu Dragnea, care a spus, citat de Ziare.com: Era o greşeală să-l menţinem pe dl. Iliescu în BPN. Aşa fac toate iudele.

În dezastrul petrecut în Apuseni, autorităţile pontanace au sgârmat aproape doi ani şi au demonstrat că pentru tot este de vină mortul Adrian Iovan, explică Realitatea.

Despre ce s-a întâmplat de la momentul accidentului încolo nu discutăm nimic, pentru că ar trebui condamnaţi mulţi grei.

BN24 a observat că PSD; după ce a lălăit-o jumătate de an cu votul prin corespondenţă, ca să nu mai fie loc de alternativă, acum a dat la apă legea şi, ca să vedem noi ce democraţie este, Tăriceanu a contestat-o la CCR.

Ideea este că acum vor avea dreptul să voteze numai românii din Diaspora cu domiciliu stabil, nu şi cei ce lucrează acolo, aşa că legea de fapt e mai restrictică decât cea veche şi va crea mari nemulţumiri.

DNA a făcut percheziţii la Primăria Zalău, pentru posibile cazuri de restituire ilegală a dreptului de proprietate, conform Curierului.

Când a venit vorba despre teşcherea, Mihai Gâdea, obligat să-i plătească, a anunţat că o respectă pe Codruţa Kovesi, notează Aktual24.

Proprietarul MediaPro, CME, a vândut Studiourile Buftea lui Bobby Păunescu, anunţă Capital.

După ce, în timpul mandatelor lui Liviu Negoiţă, Sectorul 3 din Capitală devenise cel mai cosmopolit şi ralaxat din oraş, acum, cu Robert Negoiţă primar, s-a metamorfozat în sectorul bătăilor şi scandalurilor, explică Adevărul. Cum e edilul, aşa şi oraşul.

Firma care face tronsonul Suplacu – Borş din Autostrada Transilvania ameninţă să rezilieze contractul, informează România liberă.

Revista Tranzit arată că şoferii de marfă sunt tot mai mult obligaţi să asiste la recepţia mărfii. Ceea ce, după părerea noastră, nu este în regulă. Omul are o răspundere deja, să transporte marfa, de predarea ei ar trebui să se ocupe alt om.

Dar din cauza crizei de multe ori lucrurile stau şi mai rău: acelaşi om conduce, face recepţia şi mai şi descarcă marfa, cu cârca lui. Uneori, este vorba despre sute de kilograme de orice vă trece prin minte.

Profitând de faptul că în România şoferii nu se uită decât la ieftinătatea primei la RCA, ASIROM a ieftinit poliţa RCA şi vrea să magnetizeze clienţii Carpatica, Astra şi Euroins, conform Profit.

Share