Ghiţă: Kovesi este extraterestru amfibian de pe planeta Neptun

Aceasta este ultima dezvăluire, făcută în urmă cu câteva minute de fugarul anti anticorupţie haiduc om de afaceri. Sebastian Ghiţă a declarat în urmă cu câteva minute aceste lucruri pentru…

Am avut un coşmar cumplit cu Simona Halep

Am avut nopţile trecute un coşmar cumplit cu Simona Halep, această vedetă a tenisului feminin mondial. Urmăriţi-mă puţin şi cruciţi-vă, oameni!

Iulian Matache s-a-ntâlnit cu Salini Impregilo degeaba

Când capul lui Matache-a pătruns-n cameră, piciorul era la celălalt capăt al holului, iar când a intrat, a trebuit să-şi scoată ochelarii.

Mincinosul Victor Ponta pleacă iarăşi în străinătate

Victor Ponta pleacă din nou în străinătate şi s-a mai şi descoperit anume unde se duce: pe planeta Marte, unde s-a descoperit că există apă!

Câteva idei utile despre ce ar mai putea face Victor Ponta

După ce, acum câţiva ani, scriam un pamflet despre ce ar mai trebui să facă Piţurcă pentru a fi dat afară de la Naţională, acum a venit rândul lui Victor…

Robert Negoiţă a tuns sălciile plângătoare din Parcul Titan

Robert Negoiţă dovedeşte cât de inteligent este în fiecare zi. De exemplu, să luăm sălciile plângătoare din Parcul Titan, pe care le-a tuns drastic.

România interbelică, anii 1930 GALERIE FOTO

România e cea mai frumoasă ţară din lume – asta eram învăţaţi pe vremea comuniştilor. Ei bine, România este foarte frumoasă.

JURNALUL LU’ BUDELU Oprescu citeşte StareaPresei.ro

Altfel nu se explică faptul că, după ce am publicat dezvăluiri senzaţionale despre proiectele edilitare ale oprescului, unele devin realitate.

Sorin Oprescu a revenit din vizită de lucru pe Marte

Oprescu vrea sa construiasca un canal navigabil Dunare – Bucuresti – Pitesti. Lebede negre in lac transparent deasupra Pietei Universitatii.

Sorin Oprescu promite transporturi aeriene gratuite

Proiectele lui Oprescu: troleibuze si tramvaie verticale; munte artificial de 2270 m; piste suspendate pe sub pamant pentru biciclisti si trotinetisti.

Fragmente somnolente din Jurnalul lui Trandafiraş Antonescu

Crin Antonescu a dat de înţeles că se retrage definitiv din politică şi pleacă la Bruxelles. Rândurile de mai jos îl caracterizează perfect.

Efectul Ion Dolănescu Senior asupra femeilor românce

Ieri mergeam prin parc. Deodată, dintr-o tufă a sărit un copil de trei ani, care mi-a mărturisit timorat că crede că este copilul fertilului Ion Dolănescu.

Aceasta este mascota Eurovision Romania 2010

Aceasta este mascota Eurovision Romania 2010. O penibilitate de prost gust, u fusta ca varza de Bruxelles calcata cu fierul de calcat conopide.

Cum ne plictiseste Vodafone cu SMS-uri concursologice

Mi-am făcut mai nou o părere foarte proastă desspre semnificaţiile numerologice şi mai ales concursologice ale numărului 100 la Vodafone.

Fotbal. Câteva mari echipe de fotbal după care tânjesc în secret (Jurnalul lu’ Budelu)

Întotdeauna am trăit cu nostalgia marilor echipe de altă dată. CAO Oradea, Ripensia şi Chinezul Timişoara, Venus şi Unirea Tricolor sau Progresul Bucureşti.

Traian Basescu. Eu, vânzătorul de ziare şi lăntzocul lui

De când s-au văzut ăştia din Guvern, SIE şi SRI cu Băselu pe lângă Castelul Peleş, în urâtania aia de Foişor, România a îngheţat toată.

Ministerul fantomelor (Jurnalul lu’ Budelu)

Zilele acestea, se hotaraste care va fi componenta politica si umana a viitorului Cabinet. Noi recomandam ca, in afara de aceasta, sa se faca o restruturare severa a Executivului, asa…

Rapid Bucuresti… caut investitor pentru clubuleţul ăsta (Jurnalul lu’ Budelu)

De cativa ani m-am saturat de George Copos si caut un investitor pentru echipa mea de suflet, Rapid Bucuresti, asa cum am cautat si pentru echipa mea de suflet, Unirea…

Primii 300 cei mai saraci romani (Jurnalul lu’ Budelu)

Azi dimineata, m-am trezit la ora sase. Oricum nu mai puteam sa dorm, mi-era foame. Am iesit din bloc, pentru ca nu numai foamea m-a gonit din casa, dar nici…

Sex in presa romana liberă (Jurnalul lu’ Budelu)

NOTA: Acest articol este un pamflet. Cine nu-l ia ca atare il ia ca foarte tare. Cine nu-l ia ca foarte tare nu-l ia ca atare. Din aceasta nota nu…

FOTBAL – JURNALU’ LU’ BUDELU’ (1): Peseiro de la Nationala, Piturca de la Rapid

Sincer sa fiu, eu nu inteleg ce Dumnezeu are lumea cu Piturca asta si cred ca a facut foarte bine Taher ca a semnat un nou contract cu el. Pe…

FOTBAL: Ce a trebuit sa fac ca sa ma dea astia afara (de la Nationala), by Victor Piturca

35 drugombrie 2023, spre toamna Aceasta este ultima fila a jurnalului meu de selectioner al Nationalei de fotbal a Romaniei. Lupescu s-a ramolit, nu cred ca o sa reuseasca sa…