Termeni şi Condiţii de utilizare a website-ului Starea Presei

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului StareaPresei.ro. Versiunea 2.0 – actualizată pe 19 iulie 2015. Informaţii despre site. StareaPresei.ro este proprietatea jurnalistului Florin Budescu.

contact: florin.budescu@journalist.com

===

StareaPresei.ro este un website independent de ştiri, informaţii de presă, revista presei. Pamflete, comentarii şi analize online. El se raportează la Codul Deontologic al Jurnalistului al Convenţiei Organizaţiilor de Media.

Rubrica Revista presei este realizată cu ştirile şi informaţiile de presă ale celorlalţi publisheri. Răspunderea juridică pentru aceste informaţii aparţine exclusiv acestor publisheri. Nu ne asumăm verificarea veridicităţii informaţiilor date de alţi publisheri.

Termeni. Proprietatea Intelectuală

Conţinutul propriu şi design-ul StareaPresei.ro sunt proprietatea website-ului. Ele sunt protejate prin legislaţia română în vigoare, cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Textele postate de comentatori devin proprietatea StareaPresei.ro din momentul postării pe website.

În cazul în care comentariile acestea sunt jignitoare, injurioase, rasiste, xenofobe, îndeamnă la ură sau la comiterea de acte criminale sau infracţiuni de orice fel, administratorii website-ului StareaPresei.ro îşi rezervă dreptul să le retragă de pe website.

La informaţiile şi conţinutul postate de autori independenţi, găzduiţi de website-ul nostru, de terţe părţi sau de parteneri StareaPresei.ro, drepturile de autor şi responsabilitatea asupra acestor texte aparţin celor ce au publicat informaţia.

Conţinutul propriu (ştirile, informaţiile de presă şi ideile originale exprimate) al website-ului StareaPresei poate fi utilizat, prin rescrierea sa şi linkarea implicită la postarea din website folosită sau prin citarea între ghilimele şi linkarea explicită la postarea din website.

Termeni. Suspendarea accesului

StareaPresei.ro poate, fără o notificare sau o altă formalitate. Aceasta fără ca faptul să necesite explicarea atitudinii sale. Adminii website-ului pot să suspende sau blocheze accesul unui vizitator la conţinutul website-ului.

Aceasta prin banarea utilizatorului sau blocarea IP-ului, în cazul în care comentariile sale sunt jignitoare. De asemenea, dacă sunt injurioase, rasiste, xenofobe, îndeamnă la ură sau la comiterea de acte criminale sau la infracţiuni de orice fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.