Ghiţă: Kovesi este extraterestru amfibian de pe planeta Neptun

Share

Aceasta este ultima dezvăluire, făcută în urmă cu câteva minute de fugarul anti anticorupţie haiduc om de afaceri. Sebastian Ghiţă a declarat în urmă cu câteva minute aceste lucruri pentru Starea Presei.

Avem toate motivele să-l credem. Şi-a tăiat un deget chiar în faţa noastră, ca să demonstreze că el este om şi îi curge sânge!

Ghiţă le-a dat plavilor şpagă 200.000 de coco ca să fugă din nou

Avem poza, dar nu putem să v-o arătăm. Ba vă vom arăta-o până la urmă, cândva, într-o zi, dar nu vă spunem când. Dar poza există, însă vrem să menţinem suspansul, pentru că aşa suntem noi, jurnaliştii, vindem produsul media la preţ mare.

Sebastian Ghiţă: Sunaţi-l pe Florian Coldea. Nu va confirma, are interese

Totul, a spus Ghiţă în exclusivitate pentru Starea Presei, s-a petrecut atunci când Coldea i-a dat banii pentru maşină lui Kovesi. Care bani? Pentru ce maşină? – a întrebat Starea Presei. Cum care bani? Cum pentru ce maşină? Citiţi Mediafax, a dat ştire la 13.53! – a fost replica fugarului:

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a precizat, miercuri, că i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruţa Kovesi pentru ca aceasta să îşi cumpere o maşină, bani care nu ar mai fi fost returnaţi de procurorul-şef DNA.

Haiducul om de afaceri anti anticorupţie a continuat, explicând Starea Presei că, pentru a avea confirmare pentru veridicitatea sursei, trebuie numai să-l sunăm pe Florian Coldea. Dar el nu vă va confirma niciodată asta, că are interese comune cu Codruţa – a continuat haiducul fugar.

Sebastian Ghiţă: Am văzut-o scoţând de pe ea pielea de om

Ghiţă a continuat, explicând că, la un meci de baschet organizat de servicii, a văzut-o pe Laura Codruţa Kovesi scoţându-şi pielea falsă de om de pe ea:

O rugasem să se ducă pe semicerc, să-i dăm mingea. Aveam obiceiul să-i spunem asta: du-te pe semicerc, îţi aruncăm mingea, iar tu… haaaap! slam dunk, şi gata!. Atunci când a ridicat braţul drept, i-a pârâit pielea la umăr.

Nu am dat atenţie. Dar ceea ce a urmat e halucinant:: la vestiarele pentru fete sunt camere de supraveghere, să le verificăm pe ofiţeroiace dacă sunt cu adevărat de sex feminin sau nu. M-am uitat pe o astfel de cameră, cu Florian. Codruţa şi-a scos pielea-haină de om de pe ea, am văzut-o. Este extraterestru amfibian!

Ghiţă: Acolo, la ei, pe Neptun, e foarte multă apă

Dumneavoastră sunteţi în toate minţile? – a întrebat Starea Presei. Sebastian Ghoiţă a replicat:

Nu numai că sunt, dar mai am şi în plus faţă de cele ale unui om obişnuit. Trebuie să înţelegeţi: Codruţa e amfibian, pentru că pe planeta Neptun este foarte multă apă, iar presiunea atmosferică este mai mare, ca şi atracţia gravitaţională.

Concluzia lui Ghiţă:

Am vorbit cu fraţii mei din PSD – de care, sanchi, cică nu sunt legat, că mi-am făcut alt partid. Am stabilit că dăm o lege conform căreia din magistratură nu pot face parte decât cetăţenii români pământeni, nu şi extratereştrii.

Neapărat, chestia asta trebuie să fie explicită, să nu fie nici un dubiu! Atunci vom putea să scăpăm de această pacoste la adresa luptei anti anticorupţie! Amin!

nota: Această postare este un pamflet şi trebuie tratată ca atare. Să recapitulăm. Dan Andronic declară un lucru şi spune că l-a aflat de la Sebastian Ghiţă. Acesta e întrebat şi spune: confirm dezvăluirea lui Andronic. E de cascadorii râsului. Decât o pamfleuzerie puteam să scriu pe acest subiect.

Share