Şi Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, are vederi proruse

Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara, îşi afişează ostentativ vederile proruse, folosind steagul Rusiei…

Teatrul Nottara se mută la ArCuB, risc seismic 2, în Batiştei

Teatrul C.I. Nottara se mută, cu excepţia unor birouri administrative şi a casei de bilete, la ArCuB, care are risc seismic de gradul al doilea.

Anca Sigartău, Maia Morgenstern, inginerii cu banii publici

Anca Sigartău şi Maia Morgenstern sunt implicate în Afacerea Theaterstock, în care Sigartău ar fi deturnat bani publici în buzunarul ei propriu.

Cum a dat Yuriy Kordonskiy casting la Bulandra

Spectacolul „Unchiul Vania”, montat la Teatrul Bulandra de Yuriy Kordonskiy, a împlinit zece ani de de existenţă, făcând şi astăzi săli pline.

Caramitru: Fara riscul seismic TNB nu se reabilita

Ion Caramitru, directorul TNB, a declarat că lucrările de reabilitare a TNB nu ar fi început dacă această clădire nu ar fi prezentat un risc seismic.

Actorii concediati de la Pastia isi joaca sansele in instanta

Actorii concediati de la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focsani sustin ca vor contesta in instanta decizia directorului Sorin Francu.

„Avalanșa“ sau insinuantele jocuri ale dictaturii

Locuitorii trăiesc mai bine de jumătate de an sub amenințarea unei avalanșe devastatoare. Viața fiecărui cetățean este milimetric controlată.

Warlikowski: Cred că Ceauşescu bântuie prin Teatrul Naţional

Marele regizor polonez Krzysztof Warlikowski, invitatul special al Festivalului Naţional de Teatru, şi-a expus crezurile artistice marţi seară.

Tanacu. Spovedanie existentiala cu regizorul Andrei Serban

Am asistat la penultima reprezentatie din Capitala (pana la noi vesti) a teatrului-documentar al lui Andrei Serban, “Spovedanie la Tanacu”.