Farsă a USR, cu deputatul Onaniu. Ştiri pe Surse a muşcat nada

„Deputatul Onaniu şi-a anunţat demisia din partid”, anunţa recent organizaţia USR Tineret. Ştiri pe surse, website-ul lui Ioşka Buble, sluga PSD, a muşcat nada…

Adrian Bucur (Metropola TV), interviu lingău cu patroana Gabriela Firea

Adrian Bucur era acum opt luni la Realitatea TV. Acum este la Cacaina TV Metropola TV, post de televiziune patronat de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, şi avându-l director pe…

Dăncilica Minciunica afirmă că nu a fost niciodată instrumentul lui Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru. “Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea,…

Mihai Gâdea, uimitor! Crede că anul 1968 era în Epoca Stalinistă!

Interviul lui Mihai Gâdea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost un eveniment editorial care va intra în analele presei române, lecţie demnă de a fi predată la şcoala de…

Claudiu Popa, greşeală cumplită jurnalistică. I-a cerut voie lui Guşă!

Jurnalistul Claudiu Popa a realizat aseară emisiunea “Jocuri de putere”, în locul lui Rareş Bogdan. În cursul emisiunii, acesta a vut o atitudine decentă, prestând standard, la valoarea sa recunoscută.…

Vomele noastre de toate zilele (contrarevista presei)

Vomele care urmează să fie citate sunt des întâlnire pe Internet şi reprezintă un simptom al decăderii presei noastre de astăzi.

Despre gafele de presă. O explicaţie necesară pentru cititori

Am criticat postul de televiziune B1 TV pentru o mare gafă de presă. Sunt necesare pentru cititori câteva explicaţii, în urma comentariilor.

STAREA PRESEI Gardurile vopsite şi leopardul din Adevărul

Adevărul gafează tabloid, titrând: Ce surpriză! Bărbatul cu care Simona Halep s-a afişat în această dimineaţă – cu cine a fost văzută.

Ghiţă Ciobanu a murit (poarca începutului de săptămână)

O ştire a-nfiorat mass-media românească, de la ultimul tabloid până la publicaţii absolut respectabile. Totul, în numele indexării: Ghiţă Ciobanu a murit!

Presa “română” a “înnebunit” “de tot” cu “ghilimelele”

Odată la trei cuvinte, orice român care se respectă pune câte un cuvânt între ghilimele. De ce, dacă îl întrebi, nu ştie să-ţi spună exact.

Generaţia de jurnalişti neterminaţi şi gafele lor de presă

GAFELE~Uilfred Martens~Tibilisi~Tecşeira~Hose Baroso~incendiu in LITIERA unei paduri~Ponta Mickey Mouse~

DigiSport 1 a pus virgulă între subiect şi predicat

În pauza meciului dintre Steaua şi CFR Cluj, regia de emisie de la DigiSport 1 a pus in burtieră o virgulă între subiect şi predicat. Este puţin? Este mult?…

Frumuseţe de anacolut de la Octavia Geamănu (Antena 1)

Jurnalista de televiziune Octavia Geamănu, ce i-a luat locul lui Zaharescu în schema ştirilor de la Antena 1, a comis o frumuseţe de anacolut.

RIMA BULĂ Adevărul: “Spovedania unei proxente”

Când un jurnalist îţi aduce un astfel de subiect de investigaţii foarte bun şi tu îl umpli de sânge cu o literă mâncată în titlu, îţi meriţi soarta.

BUMEA LUI LANCIU Aberaţii despre politică şi mass-media

Radu Banciu crede ca lui Dan Diaconescu i-a fost însfertuită licenţa OTV pentru că şi-a făcut campanie electorală când nu avea voie.

Dinu Boboc de la EvZ va face sărbătorile epilându-se

Dinu Boboc de la EvZ va face sărbătorile epilându-se în faţa televizorului său Samsung si alcoolizandu-se cu “whyskey” luat la reduceri din Carrefour.

Carmen Constantin i-a luat declaratie lui Smedescu si-n iulie

6 septembrie nu era prima oara cand Carmen Constantin i-a luat declaratie rectorului Smedescu, mort din toamna 2008. A mai facut-o si in iulie a.c.

Adevarul a luat declaratie unui rector decedat din anul 2008

Carmen Constantin și Andreea Ofițeru au închiput declaratia unui om ce murise de aproape trei ani: universitarul Ion Smedescu.

Ori redactorii, ori cititorii s-au tâmpit. Vezi AICI de ce

E o nouă modă prin presa scrisă – o modă ca gripa, răspândită prin contagiune oculară, ca să zic aşa.

România liberă traduce din presa externă incredibil de bine

Jurnaliştii români descoperă presa de peste Ocean. Şi pentru ca le place atât de mult ce scriu colegii lor, traduc articole întregi.

Cel mai stupid articol din univers, în România liberă

aş fi putut să mă mărginesc la ironii şi subtilităţi, însă acest text este simptomatic pentru halul în care a ajuns astăzi presa română

Cum să furi un subiect: articol din EVZ, „exclusiv” pe gândul.info

„Evenimentului Zilei” a urcat pe site un subiect la miezul nopţii. Acesta apare ca deschidere şi subiect marcat cu „exclusiv” pe gândul.info.

EvZ a dat cu bota-n Ernesto Sábato

Romancierul sud-american nu a scris niciodata un roman numit “Raportul despre orbi”. Acesta e un capitol notoriu al romanului sau “Despre eroi si morminte”.

Virgula intre subiect si predicat in Ziarul Financiar

Faptul ca intr-o publicatie cu pretentii ca Ziarul Financiar exista o virgula intre subiect si predicat este un lucru de rusine. Dau printscreen-ul postarii.

Ziarul “quality” Gândul aberează la greu (Americanul pentru RV)

De la prima citire m-am prins că totul este o invenţie scornită de imaginaţia bogată a unui redactor, care probabil că a văzut prea multe filme poliţiste.