home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Dragnea: Voluntarii au fraudat referendumul (revista presei)

Dragnea: Voluntarii au fraudat referendumul (revista presei)

Share

Liviu Dragnea e deja ud complet. La ÎCCJ, el a declarat instanţei că nici gur-a flori de muşeţel nu i-a mirosit şi că voluntarii (“probabil voluntarii, dar nu cred că va recunoaşte cineva”) şi subordonaţii săi au făcut golăniile pentru care este acuzat, arată Flux24. Câtă verticalitate şi bărbăţie la acest om!

Şapte milioane de euro au fost daţi de Cabinetul Ponta în octombrie, prin apropiata lui Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, informează România liberă.

Procurorii DNA au aflat că Sorin Oprescu a folosit bani murdari în campania din anul 2012, spune EvZ. Noi ştim că toţi au făcut la fel. Dacă e vreunul curat, să se ridice în picioare şi să strige: “Eu!”.

Dan Marin Ştefănel ar putea fi schimbat azi din funcţia de primar general interimar al Capitalei, susţine HotNews. Printre cei ce se exprimă în favoarea unei astfel de acţiuni este Robert Negoiţă.

Forţa politiă de vot este dată de o coaliţie PSD – PNL. Înţelegem că dl. Ştefănel nu vrea să semneze ce l-ar putea trimite la zdup şi atunci vor să-l dea la o parte.

Aktual24 povesteşte felul cum s-a creat unul dintre cele mai active ggrupuri de Facebook româneşti, Salvează România.

FORTE şi Certasig sunt în pragul falimentului, informează Curierul naţional. Ele nu sunt singurele, doar au cele mai mari probleme. În spate, stau la coadă, tropăind din picioruşe, ABC, ASITO Kapital, LIG, Signal Iduna, Gothaer, Credite Europe şi City.

La Iaşi s-a inventat casa viitorului, cu cost zero la utilităţi, care produce bani, trimiţând energie în sistemul energetic naţional, explică InCont. Ideea este că, după ce ne facem toţi oameni case de-astea nu va mai fi nevoie de energie, nu?

Republica Moldova s-a ales cu jihadişti, conform BN24. După ce s-au dus în Siria şi au fost educaţi să fie fanatici ISIS, oamenii ăştia s-au spăriat şi acum revin între Prut şi Nistru. Ei vor fi o mare problemă, vom vedea.

Europa de Est e mai îngrijorată de o înţelegere între Franţa şi Rusia pentru o alianţă contra ISIS decât de capacitatea teroriştilor ISIS de a face badabum prin Noua Europă, susţine Adevărul.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share