home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Gabriel Oprea conduce Guvernul (revista presei)

Gabriel Oprea conduce Guvernul (revista presei)

Share

Tot Gabriel Oprea conduce Guvernul, doar şi-a schimbat biroul din care o face, susţine jurnalistul de investigaţii cu o vastă experienţă Emilia Şercan: “Adica, Gabriel Oprea semneaza in continuare din pozitia de vicepremier actele emise de guvern care au legatura cu siguranta nationala, mai exact cele elaborate de Ministerul Apararii si de Ministerul de Interne“.

Fabrica dezafectată “Pionierul”, unde era Clubul Colectiv, este deţinută de nişte firmuliţe din Cipru, ale căror fire duc spre mafia rusească, explică EvZ.

După ce au declarat, ca rumânii verzi, că se descurcă singuri cu toţi cei grav răniţi, joi autorităţile române s-au recunoscut învinse şi au cerut transferarea în străinătate a tuturor celor grav răniţi, pentru că nu se descurcă, conform Gândul.

Suntem curioşi dacă se poate face o situaţie pe câţi oameni i-au omorât. O anchetă a unui procuror poate stabili acest lucru, dacă se face o plângere penală. Măcar de către familia unuia dintre cei decedaţi.

De la tragedia dintr-un club, de la un concert rock, se ajunge la discuţia despre alegerile anticipate. Iniţial, erau surse care spuneau că Iohannis înclină spre această soluţie.

Apoi, sunt alte surse ce afirmă că Dragnea a cedat şi totul e la mâna preşedintelui. Şi totuşi, după ce a avut sânge-n instalaţie şi s-a dus (risc de securitate inutil, credem noi) la Universitate, aflăm de la Profit că a izbit-o de toţi pereţii, în discuţiile cu manifestanţii.

O faună întreagă s-a infiltrat în Piaţa Universităţii, tot felul de ciudaţi care au tot felul de interee care încearcă să sucească lucrurile după interesele lor şi care nu au nici o legătură cu natura civică spontană iniţială a protestului, explică România liberă, care ştie cine vrea să deturneze manifestaţia.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share