home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Udrea controlează Evenimentul Zilei (revista presei)

Udrea controlează Evenimentul Zilei (revista presei)

Share

Din dosarul Elenei Udrea, rezultă felul în care aceasta controlează din umbră cotidianul Evenimentul Zilei, explică România liberă. O firmă de casă a preluat datoriile publicaţiei.

Aşa se explică felul în care răspunde la comenzi Ion Cristoiu, dimpreună cu Dan Andronic şi cu toată echipa. Sunt convins că mulţi de acolo strâng din dinţi şi nu sunt deloc fericiţi cu situaţia, dar nu au încotro, pentru că trebuie să-şi plătească ratele la bancă.

Conform Aktual24, pe lângă Dan Andronic, în dosarul nou al Elenei Udrea mai este implicat şi Bogdan Buzăianu, băiatul deştept din energie, dar şi Radu Budeanu Jr., legat de grupul de presă Cancan, luat de curând la puricat.

Traian Băsescu a declarat că e sigur că Elena Udrea va avea argumente în instanţă, în noul dosar care îi este instrumentat de DNA, informează HotNews.

Ciudat, înainte de momentul când Elena Udrea are probleme cunoscute public, se activează Ion Cristoiu, apoi Traian Băsescu, însoţiţi de o pleiadă întreagă de creatori de tendinţă interpretativă.

Un Liviu Dragnea ud, speriat, timorat, mititel, roşu a declarat la Realitatea TV că, dacă procurorii vor cere Camerei avizul favorabil pentru ridicarea imunităţii lui Victor Ponta, PSD va fi în favoarea cererii.

Prelins pe spate, în timp ce aştepta să se termine discuţiile Klaus Iohanis – Borislav Nikoliç, Dan Mihalache a ajuns vedetă naţională brusc. EvZ publică numai una dintre pozele care demonstrează că, în pofida burţii sale, şeful Cancelariei Prezidenţiale este extrem de elastic. Acum, demisia!

UDMR contestă la Curtea Constituţională votul prin corespondenţă, anunţă BN24. Gestul este normal. Dacă vor apărea 3 – 4 milioane de votanţi mai mult, din partid-balama, UDMR se  va transforma în partid-foreiber.

CCR a stabilit că şi statul trebuie să acorde românilor dobânzi şi penalităţi pentru sumele pe care le datorează, anunţă Profit.

Sediul francez VW din localitatea Villiers-Cotterets, departamentul Aisne, din nord-estul Franţei, a fost percheziţionat vineri, în cadrul anchetei privind motoarele diesel trucate, anunţă Curierul naţional.

Peste 50.000 de români care au jucat la Bet365 sunt amendaţi cu sume importante, anunţă GSP.

Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, anunţă Naţional., care pbservă că în primăvară, după ce a fost declarat incompatibil (nu putea să fie simultan directorul Teatrului Masca şi membru CNA), a anunţat că vrea să se mute în Rusia. Acum probabil s-a răzgândit, cel puţin pe moment.

Poporul sud-osetin, care s-ar fi lovit timp de două secole de şovinismul georgian, visează la alipirea la Mama Rusia, spune Gândul. Osetinii (cum i-au numit chiar ruşii) sunt un neam de iranieni vestici din Caucaz, creştini ortodocşi de rit estic, cu o minoritate musulmană.

Ca şi cum lipovenii ar începe să strige în Deltă că de două secole ei sunt terorizaţi de şovinii ăştia de români şi vor unirea cu Rusia Mamă…

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share