Udrea controlează Evenimentul Zilei (revista presei)

Share

Din dosarul Elenei Udrea, rezultă felul în care aceasta controlează din umbră cotidianul Evenimentul Zilei, explică România liberă. O firmă de casă a preluat datoriile publicaţiei.

Aşa se explică felul în care răspunde la comenzi Ion Cristoiu, dimpreună cu Dan Andronic şi cu toată echipa. Sunt convins că mulţi de acolo strâng din dinţi şi nu sunt deloc fericiţi cu situaţia, dar nu au încotro, pentru că trebuie să-şi plătească ratele la bancă.

Conform Aktual24, pe lângă Dan Andronic, în dosarul nou al Elenei Udrea mai este implicat şi Bogdan Buzăianu, băiatul deştept din energie, dar şi Radu Budeanu Jr., legat de grupul de presă Cancan, luat de curând la puricat.

Traian Băsescu a declarat că e sigur că Elena Udrea va avea argumente în instanţă, în noul dosar care îi este instrumentat de DNA, informează HotNews.

Ciudat, înainte de momentul când Elena Udrea are probleme cunoscute public, se activează Ion Cristoiu, apoi Traian Băsescu, însoţiţi de o pleiadă întreagă de creatori de tendinţă interpretativă.

Un Liviu Dragnea ud, speriat, timorat, mititel, roşu a declarat la Realitatea TV că, dacă procurorii vor cere Camerei avizul favorabil pentru ridicarea imunităţii lui Victor Ponta, PSD va fi în favoarea cererii.

Prelins pe spate, în timp ce aştepta să se termine discuţiile Klaus Iohanis – Borislav Nikoliç, Dan Mihalache a ajuns vedetă naţională brusc. EvZ publică numai una dintre pozele care demonstrează că, în pofida burţii sale, şeful Cancelariei Prezidenţiale este extrem de elastic. Acum, demisia!

UDMR contestă la Curtea Constituţională votul prin corespondenţă, anunţă BN24. Gestul este normal. Dacă vor apărea 3 – 4 milioane de votanţi mai mult, din partid-balama, UDMR se  va transforma în partid-foreiber.

CCR a stabilit că şi statul trebuie să acorde românilor dobânzi şi penalităţi pentru sumele pe care le datorează, anunţă Profit.

Sediul francez VW din localitatea Villiers-Cotterets, departamentul Aisne, din nord-estul Franţei, a fost percheziţionat vineri, în cadrul anchetei privind motoarele diesel trucate, anunţă Curierul naţional.

Peste 50.000 de români care au jucat la Bet365 sunt amendaţi cu sume importante, anunţă GSP.

Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, anunţă Naţional., care pbservă că în primăvară, după ce a fost declarat incompatibil (nu putea să fie simultan directorul Teatrului Masca şi membru CNA), a anunţat că vrea să se mute în Rusia. Acum probabil s-a răzgândit, cel puţin pe moment.

Poporul sud-osetin, care s-ar fi lovit timp de două secole de şovinismul georgian, visează la alipirea la Mama Rusia, spune Gândul. Osetinii (cum i-au numit chiar ruşii) sunt un neam de iranieni vestici din Caucaz, creştini ortodocşi de rit estic, cu o minoritate musulmană.

Ca şi cum lipovenii ar începe să strige în Deltă că de două secole ei sunt terorizaţi de şovinii ăştia de români şi vor unirea cu Rusia Mamă…

Share