Protejata lui Oprea, Dobre, pe banii statului în străinătate (revista presei)

Share

Noi date despre protejatele jmecherilor care ne conduc, azi la rând Alexandra Dobre şi Alina Cazanacli. Gabriel Oprea şi Daniel Constantin le plimbă pe banii statului prin străinătate.

Alina Cazanacli, azi secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, ar fi blonda lui Daniel Constantin, conform Flux24.

Fi-su lu’ tac-su, Gabriel Oprea, numit Gabriel Oprea Jr., are ceas de 38.000 şi maşină de 100.000 de europterix, măi tată, măi! În total, călăreşte pe crocodilii veniturilor sale de 82.000 de europtericşi, conform BN24.

Conform Evenimentului Zilei, revoluţionarii afirmă că clasarea faptelor penale din decembrie 1989 încalcă legislaţia internă şi internaţională. Cazul a fost transmis către a fost transmis către Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei.

După ce Victor Ponta a rânjit fericit în poză cu Aleksandar Vučić, premierul Serbiei, şi Boiko Borisov, premierul Bulgariei, afirmând că s-a înţeles cu omologii săi să închidă graniţele în faţa refugiaţilor, sârbul îi trage covoraşul de sub picioare Iresponsabilului Vesele: nici vorbă de aşa ceva în catul Serbiei, informează Gândul.

DigiSport anunţă, conform Reporter Virtual, că va transmite următoarele cinci sezoane WTA.

Adevărul citează o analiză din Financial Times, conform căreia pentru Germania se apropie finalul erei Angelei Merkel.

Vladimir Milov, liderul opoziţiei ruse, susţine că Vladimir Putin se va prăbuşi de la putere, dar nu ca Ianukovici, ci ca Erdogan, conform României libere. Problema este că Erdogan încă nu s-a prăbuşit de la putere.

Aktual24 a aflat că autorităţile germane sunt în dificultate: sute de refugiaţi au dispărut fără urmă din lagărele din Saxonia Inferioară. Noi v-am spus de la început că aşa se va întâmpla.

În acest moment, serviciile secrete din tot Spaţiul Schengen au sute de motive de nelinişte. Stai să vezi când vor începe atentatele…

Share