home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Iohannis l-ar dori pe Cioloş în locul lui Ponta (revista presei)

Iohannis l-ar dori pe Cioloş în locul lui Ponta (revista presei)

Share

EvZ lansează ipoteza că, în urma accidentului tragic al poliţistului Gigină, Iohannis profită şi încearcă să-l înlocuiască pe Ponta cu fostul comisar european Dacian Cioloş, care ar trebui să se afle în fruntea unui guvern de uniunea naţională UNPR – PNL – PSD, ce ar urma să pregătească alegerile.

Aktual24 notează că, la o zi după moartea lui Bogdan Gigină, Ponta a publicat în Monitorul Oficial o hotărâre de guvern, vezi Doamne, (ante)datată 14 octombrie, conform căreia SPP poate asigura protecţie şi pază preşedinţilor de partide, cu escortă.

Adică, pentru că e penală, Victor Ponta îi scarpină spatele aliatului său politic, ca să-l pună în legalitate.

BN24 anunţă că Robert Veress, redactorul-şef al ziarului Puterea, a intrat în greva foamei până la demisia vicepremierului Gabriel Oprea.

După ce că se combină jenant cu tot felul de puştoaice, Liviu Dragnea mai are şi o nevastă cu tendinţe new-age-iste: Bombonica Dragnea este instructor autorizat în Theta Healing.

Important este să nu înceapă să plutească pe deasupra Alexandriei cu pacienţii, în timpul şedinţelor de meditaţie. Dar asta nu e scris de Revista Blogurilor.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a dat în stambă la Beijing, de parcă nu ar fi fost informat că suntem într-un parteneriat strategic cu SUA, informează Curierul.

Omul susţine că România ar putea să fie poarta de intrare a investiţiilor chinezeşti în Europa Centrală şi de Est. Expoziţia la care a participat demnitarul, după ce a căscat gura la zgârie-nori, poartă un nume simptomatic: CoiFair.

Adrian Stan, primarul din nămol terapeutic al Tekirghiolului, a fost prins luând mită şi a fost reţinut de DNA, informează Adevărul.

Renato Usatîi, primarul miliardar ciudat şi fesebizat al oraşului Bălţi, a fost arestat pe Aeroportul din Chişinău, pentru că ar fi realizat înregistrări ilegale ale discuţiilor dintre fostul premier Vlad Filat, în prezent arestat preventiv, şi omul de afaceri Ilan Shor, explică Gândul.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share