Iohannis l-ar dori pe Cioloş în locul lui Ponta (revista presei)

Share

EvZ lansează ipoteza că, în urma accidentului tragic al poliţistului Gigină, Iohannis profită şi încearcă să-l înlocuiască pe Ponta cu fostul comisar european Dacian Cioloş, care ar trebui să se afle în fruntea unui guvern de uniunea naţională UNPR – PNL – PSD, ce ar urma să pregătească alegerile.

Aktual24 notează că, la o zi după moartea lui Bogdan Gigină, Ponta a publicat în Monitorul Oficial o hotărâre de guvern, vezi Doamne, (ante)datată 14 octombrie, conform căreia SPP poate asigura protecţie şi pază preşedinţilor de partide, cu escortă.

Adică, pentru că e penală, Victor Ponta îi scarpină spatele aliatului său politic, ca să-l pună în legalitate.

BN24 anunţă că Robert Veress, redactorul-şef al ziarului Puterea, a intrat în greva foamei până la demisia vicepremierului Gabriel Oprea.

După ce că se combină jenant cu tot felul de puştoaice, Liviu Dragnea mai are şi o nevastă cu tendinţe new-age-iste: Bombonica Dragnea este instructor autorizat în Theta Healing.

Important este să nu înceapă să plutească pe deasupra Alexandriei cu pacienţii, în timpul şedinţelor de meditaţie. Dar asta nu e scris de Revista Blogurilor.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a dat în stambă la Beijing, de parcă nu ar fi fost informat că suntem într-un parteneriat strategic cu SUA, informează Curierul.

Omul susţine că România ar putea să fie poarta de intrare a investiţiilor chinezeşti în Europa Centrală şi de Est. Expoziţia la care a participat demnitarul, după ce a căscat gura la zgârie-nori, poartă un nume simptomatic: CoiFair.

Adrian Stan, primarul din nămol terapeutic al Tekirghiolului, a fost prins luând mită şi a fost reţinut de DNA, informează Adevărul.

Renato Usatîi, primarul miliardar ciudat şi fesebizat al oraşului Bălţi, a fost arestat pe Aeroportul din Chişinău, pentru că ar fi realizat înregistrări ilegale ale discuţiilor dintre fostul premier Vlad Filat, în prezent arestat preventiv, şi omul de afaceri Ilan Shor, explică Gândul.

Share