home DIVERSE, JURNALU' LU' BUDELU', SPORT Am avut un coşmar cumplit cu Simona Halep

Am avut un coşmar cumplit cu Simona Halep

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Am avut nopţile trecute un coşmar cumplit cu Simona Halep, această vedetă a tenisului feminin mondial. Urmăriţi-mă puţin şi cruciţi-vă, pentru că sunt interzis, mă trec sudori reci şi acum, când rememorez ordaliile prin care am trecut.

Ei bine, se făcea că anul acesta Simona Halep juca finala Mastersului de la Singapore. Până aici, totul este în limitele normalului. Este normal ca numărul doi mondial să joace finala Mastersului. Ce urmează însă…

Halep juca acest meci şi cu Serena Williams, şi cu Maria Sharapova. Serena şi Maşa erau pe două terenuri suprapuse, în plan îndepărtat. Serena sus, Maşa jos. Terenul de sus era transparent.  Numai la prostii vă e capul, perverşilor…

Simona Halep era în plan apropiat, trebuind să joace şi sus, şi jos. Nu numai că o făcea, dar devenise aşa, nu ştiu cum, un mic monstrişor, cu muşchii ieşind în evidenţă ca la culturişti, cu picioarele mai groase decât în realitate.

Darren Cahill o manipula din tribună cu o telecomandă, ca la Play Station, făcând-o să se ducă exact acolo unde dorea el. Spun asta, pentru că din când în când camerele se opreau pe mâinile lui. Dar nu numai el făcea asta, ci şi Patrick Muratoglu cu Serena Williams şi Sven Groenefeld cu Maria Sharapova.

Fabulos însă era ce se întâmpla pe teren. În oftaturile comentatorului, care nu înceta să laude calităţile incontestabile ale marilor campioane Serina şi Maşa, explicând că numai o minune, greşeli în serie făcute de acestea o puteau face pe Simona să învingă. Apoi, când Halep câştiga câte un punct, comentatorul exclama admirativ: “Ce noroc pe capul jucătoarei noastre!“.

Iar eu aveam impresia că mă uit la alt meci, pentru că efectiv Halep juca fabulos. Serena şi Maria alergau că năsărâmbele pe teren, în timp ce Halep le dădea mingea mereu, amândurora, acolo unde nu erau, indiferent de teren.

La un moment dat, acestea, disperate de ceea ce le făcea Simona Halep, au încercat să schimbe între ele terenurile, una sărind pe cel de sus, cealaltă pe cel de jos, însă Halep a sesizat aceasta şi le-a dat mingea în aşa fel, că astea două, săracele, în disperarea lor, vrând ambele să lovească mingea parşivă a româncei, s-au lovit cap în cap, exact la nivelul terenului de sus.

Măi, tată, măi! Apoi m-am trezitără, lac de sudoare. Totul era sub control. Stere Halep era acolo. Şi Mama Dolores.

Darren Cahill venea când şi când şi îi spunea acelaşi lucru: “Joci foarte bine. Nu trebuie decât să fii mai agresivă, să nu mai joci din tribună şi să nu mai cedezi adversarului iniţiativa. Atunci vei câştiga, pentru că eşti mai bună“.

Simona juca şi pierdea la o japoneză cu nume simptomatic: Kurumi Nara. Cred că am scris corect.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Citeşte şi
Serena şi Venus Williams şi Simone Biles ar fi dopate

Nişte hackeri ruşi autointitluaţi Fancy Bears ar fi spart baza de date WADA şi ar Read more

Oare se dopează Serena Williams? VIDEO GALERIE FOTO

Există zvonuri neconfirmate conform cărora Serena Williams s-ar retrage din tenis, după ce a declarat Read more

Simona Halep o desfiinţează pe Karolina Pliskova în două seturi, 6-3, 6-2

Simona Halep a desfiinţat-o efectiv pe Karolina Pliskova în două seturi, 6-3, 6-2, pe cehoaica Read more

Roger Federer vorbeşte despre Simona Halep, no. 1 WTA

Reușita Simonei Halep nu a fost trecută cu vederea de marele Roger Federer. Acesta a Read more

Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună tenismană a anului

Jucătoarea de tenis română Simona Halep a primit în această dimineaţă premiul pentru obţinerea locului Read more

Simona Halep rămâne cu Darren Cahill după Singapore

Tebismana română Simona Halep va fi antrenată în continuare de australinul Darren Cahill. În schimb, Read more

Scandaluri cu droguri şi doping în tenisul mondial

Sportul alb numai alb nu mai e, Jucătorii apar pe teren îmbrăcaţi ca nişte bannere Read more

Ruxandra Dragomir ţine cu Elena Udrea. Penibil

Rucandra Dragomir a fost o mare jucătoare de tenis, dar nu se pricepe la politică Read more

Simona Halep a dorit să nu fie folosită politic de Gabriela Firea

Libertatea.ro dezvăluie ce s-a petrecut între Simona Halep şi Gabriela Firea înainte de ieşirea celor Read more

Mihaela Buzărnescu o învinge după un meci fantastic pe Elina Svitolina

Tenismana româncă Mihaela Buzărnescu a eliminat-o chiar acum de la Roland Garros pe ucraineanca Elina Read more

Share