home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Ponta cucereşte Odesa prin cumpărare (revista presei)

Ponta cucereşte Odesa prin cumpărare (revista presei)

Share

Victor Ponta vrea să cucerească Odesa prin cumpărare, reiese din cele scrise de Flux24. Liderul comuniştilor basarabeni filoruşi Vladimir Voronin l-au dat în gât pe el, pe Vlad Filat şi pe premierul demis al Basarabiei, Valeriu Streleţ, că ar fi cumpărat câteva mii de hectare de teren în Odesa.

Îl serveşti pe şef, avansezi în ierarhie, pentru că astfel eşti omul sistemului. Gândul dezvăluie că procurorul care l-a absolvit de vinovăţie pe Victor Ponta în scandalul plagiatului este propus adjunct la Secţia de urmărire penală a Parchetului General.

Găbiţă Anticorupţie, zis Gabriel Oprea în timpul liber, se deplasa cu coloana oficială spre una dintre reşedinţele sale, a dezvăluit şoferul demnitarului procurorilor, conform Aktual24.

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat că Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti nu ar avea competenţa să-l ancheteze pe Oprea, care este demnitar, iar dacă e abuz de putere, cum am anunţat deja, ar putea fi de competenţa DNA, explică Realitatea.

După ce puşcăriabilul Gheorghe Nichita a scos în anul 2013 teii seculari din centrul Iaşiului, înlocuindu-i cu nişte stârpituri de salcâmi japonezi (ce se pun de obicei în cimitir), interimarul venit după plecarea satirului vrea să scoată salcâmii şi să pună în loc alţi tei tineri, spune Adevărul.

Importaţi din Italia. 170 de euro bucata. Cooperativa munca în zadar. Eu zic aşa, să radem Copoul, că e vechi, şi să facem în loc un parc de distracţii şi jocuri de noroc, să-i zicem La Vegaş, uăi. Şi sediul Junimii să-l radem, că e vechi, şi în loc să facem un zgârie-nori de 30 de etaje.

Familia lui Bercea Mondial a primit 25 de ani de puşcărie, mânca-ţi-aş. Consemnează EvZ.

Sorin Oprescu şi-a văzut visul cu ochii şi, după ce s-a trântit pe jos, a urlat, a plâns, şi-a văzut visul cu ochii: e ceretat sub control judiciar, plasat ăn arest la domiciliu, conform Mediafax.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share