Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea (revista presei)

Share

Gabriel Oprea ar fi vrut să se întâlnească cu Victoria Nuland, ca orice om simplu, care-şi doreşte în lumea bună, susţine BN24.

Însă Nuland a refuzat să se întâlnească cu vicepremierul, după ce liderii comunităţii române din SUA au boicotat vizita lui Găbiţă Anticorupţie în America.

Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reţinut de DNA pentru o şpagă de 10.000 de euro, anunţă Aktual24. Ăsta e preţul omului.

Traian Băsescu susţine că, după ce şi-a făcut public numărul de telefon, a primit un număr atât de mare de apeluri, că i s-a blocat terminalul GSM, a aflat de Facebook EvZ. Băsescu afirmă că în primele 24 de ore a stat de vorbă cu 1.000 de oameni.

E cam greu. O zi are 60 de minute x 24 de ore, adică 1.440 de minute. Dacă ar fi vorbit non-stop 24 de ore, fiecare convorbire ar fi durat 1,4 minute.

Dacă a dormit opt ore, s-a mai ocupat şi cu altceva în ziua respectivă şi timp de opt ore a stat de vorbă cu admiratorii, a alocat în medie fiecăruia aproape 30 de secunde.

Adevărul susţine că scopul însrierii lui Alexandru Arşine în UNPR este simplu şi pragmatic: securizarea postului de director la Teatrul de Comedie “Constantin Tănase”.

Autoritatea de Supraveghere Financiară loveşte din nou: Euroins este de azi în procedură de redresare financiară, anunţă Bursa.

InCont dezvăluie că Volkswagen a anunţat că un nou soft de falsificare a emisiilor a fost instalat pe unele modele din 2016.

Gazprom este în picaj, susţine Pagina de Rusia. Veniturile sunt în colaps, dar mai sunt parale pentru dat prime boşilor.

Trupe speciale cubaneze au fost transportate în Siria de Rusia. În fruntea lor se află generalul Leopoldo Cintra Frias, specialist în intervenții militare în străinătate, un tip cinic, obişnuit cu operaţiunile speciale, explică Flux24.

Share