home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea (revista presei)

Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea (revista presei)

Share

Gabriel Oprea ar fi vrut să se întâlnească cu Victoria Nuland, ca orice om simplu, care-şi doreşte în lumea bună, susţine BN24.

Însă Nuland a refuzat să se întâlnească cu vicepremierul, după ce liderii comunităţii române din SUA au boicotat vizita lui Găbiţă Anticorupţie în America.

Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reţinut de DNA pentru o şpagă de 10.000 de euro, anunţă Aktual24. Ăsta e preţul omului.

Traian Băsescu susţine că, după ce şi-a făcut public numărul de telefon, a primit un număr atât de mare de apeluri, că i s-a blocat terminalul GSM, a aflat de Facebook EvZ. Băsescu afirmă că în primele 24 de ore a stat de vorbă cu 1.000 de oameni.

E cam greu. O zi are 60 de minute x 24 de ore, adică 1.440 de minute. Dacă ar fi vorbit non-stop 24 de ore, fiecare convorbire ar fi durat 1,4 minute.

Dacă a dormit opt ore, s-a mai ocupat şi cu altceva în ziua respectivă şi timp de opt ore a stat de vorbă cu admiratorii, a alocat în medie fiecăruia aproape 30 de secunde.

Adevărul susţine că scopul însrierii lui Alexandru Arşine în UNPR este simplu şi pragmatic: securizarea postului de director la Teatrul de Comedie “Constantin Tănase”.

Autoritatea de Supraveghere Financiară loveşte din nou: Euroins este de azi în procedură de redresare financiară, anunţă Bursa.

InCont dezvăluie că Volkswagen a anunţat că un nou soft de falsificare a emisiilor a fost instalat pe unele modele din 2016.

Gazprom este în picaj, susţine Pagina de Rusia. Veniturile sunt în colaps, dar mai sunt parale pentru dat prime boşilor.

Trupe speciale cubaneze au fost transportate în Siria de Rusia. În fruntea lor se află generalul Leopoldo Cintra Frias, specialist în intervenții militare în străinătate, un tip cinic, obişnuit cu operaţiunile speciale, explică Flux24.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share