home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Alex Căutiş, scos din schemă la Realitatea (revista presei)

Alex Căutiş, scos din schemă la Realitatea (revista presei)

Share

Alex Căutiş a fost scos de pe sticlă de la Realitatea TV de către Cozmin Guşă, după numai patru ediţii ale emisiunii sale, Combat News. EvZ susţine, fără să-şi vadă bârna din ochi, că acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza investigaţiei sale asupra lui Liviu Dragnea.

Aluzia ziarului (acuzat de Realitatea TV că are politica editorială matrafoxată de Elena Udrea) este exact în oglindă la cea care i s-a adus cu o zi în urmă: că de fapt Liviu Dragnea devine un soi de Elena Udrea cu mustaţă.

Profit a aflat că miliardarul Ioan Niculae ar putea fi eliberat condiţionat fulgerător, la şase luni de la condamnare, după ce formalităţile s-au desfăşurat cu o viteză formidabilă, în trei zile.

Andreea Paul şi-a adus aminte că de fapt nu a născut sâmbătă, ca să nu piardă nici o zi de muncă, ci a născut într-o zi de luni, conform Gândul. Ceea ce înseamnă că marţi s-a prezentat la fabrică lehuză.

Albrecht Freiherr von Boeselager, Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta, a fost primit miercuri la Palatul Victoria de Victor Ponta, care încă este prim-ministru, în pofida faptului că este trimis în judecată.

De regulă, în relaţiile cu emisarii ordinelor masonice, statele scot la înaintare proprii masoni, care sunt consideraţi de fraţi ca interlocutori mai buni, pentru că au primit lumina în Templu.

Mihail Neamţu a fost prezentat, conform Ştiri pe surse, ca director ştiinţific al IICMER. Acesta este instituţie guvernamentală. Mihăiţă, bine ai venit în gaşca lui Ponta.

Ţările din Orientul Apropiat se înarmează, pentru a fi pregătite pentru creşterea tensiunii beligerante acolo, o dată cu intrarea Rusiei în Siria, explică Maria Capitaine de la Curierul.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share