home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cătălina Porumbel (A3), soţie de transportărel, consilier la Răzvan Cuc

Cătălina Porumbel (A3), soţie de transportărel, consilier la Răzvan Cuc

Share

Incisiva Cătălina Porumbel de la Antena 3 nu este oareşcine-n drum, ci mult, mult mai mult. Este soţie de consilier de ministru demis al Transporturilor, pre numele său Cuc. Răzvan Cuc. Ştiţi. Ca Bond, James Bond.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Laurențiu Voicu, soţul Cătălinei Porumbel, cum spune Comisarul, este unul dintre cei mai apropiați oameni ai ministrului demis al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Chiar cel mai apropiat, spun surse din minister, fiind prezentat în presă inclusiv ca șeful său de cabinet. Tot presa nota, la numirea lui Laurențiu Voicu în Consiliul de Administrație al Tarom, că prin el Răzvan Cuc ”are acces la un anumit post de televiziune.”

Un om bine înfipt de șeful său în tot felul Consilii de Administrație, unde colcăie de interese și de aranjamente de culise.

Laurențiu Voicu, 42 de ani, este un om cu ștate vechi în Ministerul Transporturilor. Între 2006 și 2014, a ocupat mai multe posturi în această instituție. Între 2014 și 2016, a fost consilierul personal al președintelui Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Începând din 2016, a ocupat funcția de director al Direcției de Comunicare, Relația cu Patronatele, Sindicatele și Organizațiile Neguvernamentale din Ministerului Transporturilor.

Și mai interesante sunt pozițiile în diverse Consilii de Administrație în care a fost prezent de-a lungul timpului: TAROM, Administrația Canalelor Navigabile Constanța, Administrația Fluvială Dunărea de Jos și multe alte comitete și comiții, după cum e datina răsplătirii oamenilor de casă ai miniștrilor.

Poziții care îi aduc un venit cumulat modic (pentru nivelul său) de peste 100.000 de lei pe an, dar care îl fac foarte valoros în luarea a multe decizii cu miză mult mai mare.

Citeşte şi
Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină
Ondine Gherguţ, jurnalist de investigaţie, solicita ca SRI sa isi reia colaborarea cu parchetele, avand
Cornel Nistorescu, odinioară unul dintre stâlpii mass-media indepedente anticomuniste, a publicat un articol oribil, intitulat
Mircea Badea reia războiul cu studenţii beneficiari de drepturi sociale. Nu e prima oară. Şi
Un clip video cu jurnalistul Alex Dima de la Pro TV dovedeşte că Viorica Dăncilă
Maestrul e în sevraj jurnalistic. Ion Cristoiu e departe de vremurile când conducea Evenimentul zilei
Membrul CNA Radu Herjeu a lansat un nou atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe
O firmă controlată de Bogdan Chirieac a primit de la Compania Investiții Spații Verzi, din
Controversatul realizator tv Radu Banciu (49 de ani) a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu“,
O jurnalistă de la platforma Dela0.ro, Diana Oncioiu, a primit un telefon în care o
Share