home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cătălina Porumbel (A3), soţie de transportărel, consilier la Răzvan Cuc

Cătălina Porumbel (A3), soţie de transportărel, consilier la Răzvan Cuc

Share

Incisiva Cătălina Porumbel de la Antena 3 nu este oareşcine-n drum, ci mult, mult mai mult. Este soţie de consilier de ministru demis al Transporturilor, pre numele său Cuc. Răzvan Cuc. Ştiţi. Ca Bond, James Bond.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Laurențiu Voicu, soţul Cătălinei Porumbel, cum spune Comisarul, este unul dintre cei mai apropiați oameni ai ministrului demis al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Chiar cel mai apropiat, spun surse din minister, fiind prezentat în presă inclusiv ca șeful său de cabinet. Tot presa nota, la numirea lui Laurențiu Voicu în Consiliul de Administrație al Tarom, că prin el Răzvan Cuc ”are acces la un anumit post de televiziune.”

Un om bine înfipt de șeful său în tot felul Consilii de Administrație, unde colcăie de interese și de aranjamente de culise.

Laurențiu Voicu, 42 de ani, este un om cu ștate vechi în Ministerul Transporturilor. Între 2006 și 2014, a ocupat mai multe posturi în această instituție. Între 2014 și 2016, a fost consilierul personal al președintelui Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Începând din 2016, a ocupat funcția de director al Direcției de Comunicare, Relația cu Patronatele, Sindicatele și Organizațiile Neguvernamentale din Ministerului Transporturilor.

Și mai interesante sunt pozițiile în diverse Consilii de Administrație în care a fost prezent de-a lungul timpului: TAROM, Administrația Canalelor Navigabile Constanța, Administrația Fluvială Dunărea de Jos și multe alte comitete și comiții, după cum e datina răsplătirii oamenilor de casă ai miniștrilor.

Poziții care îi aduc un venit cumulat modic (pentru nivelul său) de peste 100.000 de lei pe an, dar care îl fac foarte valoros în luarea a multe decizii cu miză mult mai mare.

Share