home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Klaus Iohannis ar fi şantajat cu un dosar (revista presei)

Klaus Iohannis ar fi şantajat cu un dosar (revista presei)

Share

Klaus Iohannis ar fi ţinut în lesă cu un caz de tipul Dosarului Mihăileanu, susţine Naţional. Care nu ne spune şi cine anume ar ţine sforile acestui dosar. Despre care am scris aici.

Agerpres a consemnat declaraţia lui Liviu Dragnea, conform căreia Victor Ponta şi-a pus mandatul la dispoziţia lui. Să vedem cum procedează acum Klaus Iohannis şi vom afla dacă USL mai răieşte sau nu.

Aktual24 dă lista membrilor noii conduceri a PSD. Membrii clanului lui Ponta, daţi la o parte, fac scandal. Toţi o apă şi-un pământ, găşti diferite.

Baronetul de Vrancea Oprişan a cerut “modificarea blestematei de legi a incompatibilităţilor”, conform Paginii de Politică. Vom vedea în următorul paragraf de ce nu mai contează cererile lui Oprişan în politica mare.

Marian Oprişan anunţase, încă înainte de Congresul PSD, că nu mai candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte, spune Ziarul de Vrancea. Adevărul e că Oprişan a făcut anunţul atunci când a aflat că nu mai poate candida, că nu-i dă voie Dragnea.

Aici e noul front de luptă din PSD. Liviu Dragnea şi-a ridicat toţi baronii locali în cap şi scandalul din PSD va căpăta noi valenţe.

Un interlop braşovean şi fostul lider al revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, care e şi fost deputat PSD, au încercat să mituiască o instanţă pentru a scăpa de o sentinţă nefavorabilă, explică Adevărul. Maior este dat în urmărire internaţională, fugit în Dubai.

Washington Times a intrat pentru prima dată pe profit, în cei 33 de ani ai existenţei sale, conform BN24.

Jurnaliştii de la Atac de Buzău, dacă vor de-acum încolo să respecte propriul motto, că nu le închide nimeni gura, vor trebui să o facă online, de acasă, pentru că se află sub arest la domiciliu. Toţi, conform HotNews.

Pentru şantaj şi extorcare de bani. L-aţi văzut pe “jurnalistul-şef” al acestei oficine? Un interlop. Să fie judecaţi şi condamnaţi, ăştia ne fac de râs meseria.

Robert Turcescu va scrie un editorial pe săptămână la Ziarul Profit din Piteşti. Reporter Virtual observă că publicaţia este chiar aceea care l-a anunţat pe acesta candidat la Primăria Piteşti. Aparent, mişcarea pare simplă şi vizibilă.

Agresiunea Rusiei asupra R. Moldova continuă. Vlad Filat, anunţă Gândul, a fost arestat pentru 30 de zile. Constatăm prezenţa metodelor folosite de Ruia în diferite state din proximitatea sa pentru a se impune.

“Să arestăm şi să condamnăm numai pe cine e oponentul nostru”, aplicat cu Timoşenko, în Ucraina, combinat cu “să mimăm societatea civilă, manifestând cu grupuri de presiune în stradă”, aplicat în România, împotriva lui Traian Băsescu. Probabil că, într-un stat cu Justiţie ceva mai controlată, procesele lui Băsescu redeschise de PG ar avea succes.

Sanafi al-Nasr, liderul grupării Khorasan, a fost ucis de forţele americane într-un raid aerian, a anunţat Washingtonul, conform HotNews.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share