Iliescu, audiat la secret despre închisorile CIA (revista presei)

Share

Ion Iliescu, omul care a moşit cât a putut Sistemul Ticăloşit timp de cel puţin 11 ani, a fost audiat în secret la Parchetul General în privinţa închisorilor CIA, explică Ştirile ProTV, aproape o dată cu audierea publică, cu surle şi trâmbiţe, a lui Băsescu în Dosarul “Demisionez în 5 minute”.

Începe Festivalul Bachus la Focşani, chermeză cu oraşul a lui Marian Oprişan cu multiple semnificaţii – de protocol, politice, electorale. Ziarul de Vrancea a aflat că primarul PSD Decebal Bacinschi este, ciudat, în concediu până se termină petrecerea, PSD-iştii de la centru l-au părăsit pe Orişan, iar Iohannis a trimis un consilier. E, cum stăm?

Guvernul se pregăteşte să-i amnistieze fiscal pe toţi românii, informează Puterea. După ce au pauperizat România 25 de ani, pesedişti (foşti pedeserişti, foşti fedesinişti, foşti fesenişti) dau acum celor pe care i-au pauperizat ceva de alegerile de la anu’.

Sorin Oprescu brusc s-a-mbolnăvit de toate bolile pământului, relevă Realitatea.net, pentru că acum este internat la Spitalul Fundeni. Cancer. Urmează pedepsie, boala lui Calache, streche şi, finalmente, zdrobirea conştiinţei, în interiorul creierului, dinlăuntrul capului. Dacă are. Conştiinţă.

Ignazio Marino, primarul Romei, şi-a dat demisia, anunţă EvZ. Omul a dat sume uriaşe de bani pe acele întruniri private simandicoase unde oamenii înghiorţăie, beau şi pun calea la ţară. Ar fi un exemplu pentru nedemisionarii noştri, cu toate că insul ar putea reveni asupra deciziei în termenul legal.

Vorbim despre subtehnologizarea Armatei Roşii de câte ori avem ocazia. Ruşii, relatează Aktual24, au trimis spre teritoriul Siriei patru rachete, care au poposit pe tărâmuri iraniene. Penibil. Devine actual îndemnul: “Fie-ţi dat să nu te lovească o rachetă trimisă de ruşi în altă ţară!”.

Strategii CIA au aflat despre implicarea Rusiei în Siria, conform Flux24, de pe Twitter, explică Flux24. Acum, congresul american anchetează eşecul.

Reacţia NATO este în Europa, aşa cum era de aşteptat: în timp ce Rusia se concentrează şi trimite toată crema militarilor în Siria, Pactul Nord-Atlantic îşi consolidează prezenţa în estul Europei, explică Gândul.a

NASA dezvăluie că pe planeta pitică Pluto avem apă şi cer albastru, spune BN24. Defapt, cerul nu e albastru, e roşu, dar pare albastru, iar apa e îngheţată. Din această dilemă nu vom ieşi prea curând.aa

Share