Marian Oprişan este în dizgraţie? (revista presei)

Share

Prim-procurorul Parchetului Judeţean Vrancea, Florin Ţîrlea, anunţă că, la inaugurarea noului sediu al instituţiei, nu va participa Marian Oprişan, care nu a fost invitat, explică Ziarul de Vrancea. La eveniment vor veni Robert Cazanciuc şi Tiberiu Niţu.

DCNews încearcă să-l victimizeze pe Sorin Oprescu, informând, din surse RTV, că au venit băieţii răi şi i-au percheziţionat în celulă şi i-au luat medicamentele, inclusiv insulina.

Foarte bine, să-i ia tot, inclusiv creta din buzunare, că o haleşte, se ridică la tavan şi, mai ştii?, evadează din celulă printre gratii. Aşa se întâmplă când te joci cu insulina ca să scapi de bulău pe motive de sănătate.

Consiliul de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia îl ţine ilegal în funcţie pe Laurenţiu Ciurel, pe care trebuia să-l demită de mult, pentru neîndeplinirea obligaţiilor din contractul de mandat, spune GorjNews. Aşa sună ştirea pentru iniţiaţi. Pentru începători, Ciurel este tovarăşul de manţocării al lui Victor Ponta.

Vorba cântecului acela, “Ce bine ne-nţelegem noi doi”: Informaţia de Severin anunţă că Ponta l-a numit subprefect de Mehedinţi pe Andrei Stănişoară, băiatul fostului ministrul PDL al Apărării şi consilier al lui Traian Băsescu, Mihai Stănişoară.

EvZ a aflat că Klaus Iohannis a fost lăudat de socialistul Martin Schulz că ştie germană. Schulz şi pe Ponta l-a mângâiat pe cap după lovitura de stat din 2012. Bine că nu vorbeşte Iohannis fluent ruseşte… Sau mai ştii?

Fiscul a vândut cu 15-20.000 de euro per capita garsoniere şi locuri de parcare sechestrate de la Robert Negoiţă, anunţă Profit.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost iarna trecută în concediu în Dubai şi a vorbit pe roaming de 3.000 de euro. Un consilier local PSD îl somează să-şi plătească factura, explică Timişoara Online.

Un raport al Departamentului de Stat, citat de Bursa, notează că Sorin Oprescu a refuzat aplicarea legii în scandalul din jurul pironului Cathedral Plaza, care terorizează Catedrala “Sf. Iosif” din Bucureşti.

Bet365 a fost interzis de autorităţile române pentru că a refuzat să se conformeze la legislaţie, conform HotNews. Cei ce joacă pe website din România au la dispoziţie 30 de zile să-şi lichideze socotelile, altfel, dacă mai joacă, vor fi pedepsiţi.

De excepţie comentariul Detsche Welle, preluat de Adevărul: “De ce murim? Se spune că din cauza păcatului originar. Căci şarpele a ademenit-o pe Eva, iar ea pe primul om. Dar oare ce l-a împins pe şarpe în păcat? Şi ce anume pe Jean Claude Juncker?“.

Putin s-ar fi căsătorit cu Alina Kabaieva, conform Daily Mail. Lucrurile ar fi devenit vizibile după şaiba putinistă pe care aceasta a purtat-o pe deget… ţineţi-vă tare, la un eveniment din Tskhinvalli, capitala Republicii Separatiste Oseţia de Sud.

Vă daţi seama? Imaginaţi-vă bancuri cu Alinuţa pe la protocoale prin Kaliningrad, Abhazia, Transnistria, Donbass, Lugansk, Nagorno şi toate celelalte perle ale politicii Măreţului Imperiu Penipotenţiar. Alte femei se duc să se relaxeze în Salzkammergut şi Seychelles…

China ameninţă cu utilizarea forţei, dacă SUA va încălca limita impusă, de 12 mile marine, din jurul insulelor artificiale cu care s-a proţăpit pe nişte recife din Marea Chinei de Sud, informează Aktual24.

Numai ce scriam ieri despre ultima ispravă a minţii unghiulare pontanace, care a pus de-o investiţie strategică împreună cu chinezii de la Huadian…

SUA amână retragerea din Afganistan, dar o face la modul radical şi cât se poate de manifest: în statul plasat strategic în coasta ruşilor şi iranienilor vor fi 9.800 de militari străini în anul 2016 şi 5.500 în anul 2017, spune Gândul.

Share