home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Invazie de şobolani la sediul central PSD (revista presei)

Invazie de şobolani la sediul central PSD (revista presei)

Share

E invazie de şobolani la sediul central al Partidului Social Democrat, din Şoseaua Kiseleff. BN24 a văzut că peste tot la sediul acestui partid sunt cartoane de atenţionare că există capcane pentru rozătoare. Da, de acord, problema e că prind pe cine nu trebuie.

Sorin Oprescu ar urma să fie prins cu degetele la uşă de un nou dosar al procurorilor anticorupţie, susţine Naţional. Publicaţia afirmă că Oprescu ar fi distrus, în înţelegere cu Ministerul Culturii, documente relevante legate de clădiri de patrimoniu, pentru a rade de pe faţa pământului clădiri de patrimoniu din Capitală şi a construi în loc piroane de sticlă şi oţel.

Flux24 a descoperit că în Raportul SRI pe anul 2014 se pomeneşte despre “personal judiciar implicat în soluţionarea unor cauze”. Acesta ar fi un lucru ilegal, pentru că un magistrat nu are voie să fie ofiţer acoperit al unui serviciu secret. De aici a pornit marele scandal cu Ponta, din toamna anului trecut.

Problema e că descoperirea publicaţiei rimează cu ce susţine un magistrat care vorbeşte despre nişte documente privind scandalul în care e implicat generalul Dumbravă. Complicat.

Victor Ponta nu se lasă şi spune că îi pare rău că în 2012 a cedat şi nu a schimbat nişte legi, ca să îl dea jos pe Traian Băsescu, conform Gândul. Acastă declaraţie este din categoria “sunt un pericol pentru statul de drept şi o afirm ritmic cu mândrie”.

Tactica de tip “dezbină şi cucereşte” a lui Vladimir Putin dă roade, observă Adevărul. Deja, după Angela Merkel, următorul care face plecăciuni în faţa liderului rus este Jean-Claude Juncker.

Fostul consilier prezidenţial Iulian Chifu scrie în EvZ că s-a petrecut ceea ce era de aşteptat să se întâmple: Turcia a doborât un avion rusesc care a violat spaţiul ei aerian.

Reporter Virtual informează că piloţii britanici sunt instruiţi să doboare avioane ruseşti dacă sunt atacaţi, informează Pagina de Rusia.

După bombardarea convoiului liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, se crede că acesta ar fi fost omorât, dar mişcarea teroristă sfidează comunitatea internaţională, anunţând că va supravieţui, notează Aktual24.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share