home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Arşinel Parşivel s-a înscris în UNPR (revista presei)

Arşinel Parşivel s-a înscris în UNPR (revista presei)

Share

Alexandru Parşivel Arşinel s-a înscris în UNPR, ca şi Vasile Muraru, anunţă BN24. Despre Parşivel ştim de puţin timp cum a jonglat financiar din funcţia de director al Teatrului de Comedie Catena “Constantin Tănase” şi înţelegem ce caută: protecţia politică, despre Vasile Muraru presupunem. Credem că şi Maia Morgenstern sau Anca Sigartău ar trebui să facă acelaşi lucru.

Gândul a aflat că România ar putea să intre în anul 2016 într-o recesiune dură. Publicaţia îl citează vorbind despre aceasta pentru Ionuţ Dumitru de la Consiliul Fiscal.

A trebuit să o spună Ionuţ, noi afrmăm de ani de zile de ani de zile că dansul inconştient al Cabinetului Ponta pe banii de la buget va duce la asta. Am mai prevestit că vom descoperi poate într-o zi că unele statistici ce ne erau livrate de Statistică sunt falsificate. Vedem noi…

Realitatea.net susţine că senatorii sfidează DNA, pentru că au respins înfiinţarea Agenţiei de Administrare a Bunurilor Sechestrate. Nu suntem de acord.

Când DNA a atras atenţia că ANAF nu face executările silite post-condamnarea unora, cum e Voiculescu, Ponta reacţionat, spunând că va înfiinţa o agenţie. Menită să mai tragă de timp şi să birocratizeze ceea ce este de datoria ANAF să facă.

Semnificativ este că senatorii PNL s-au opus, dar s-au opus şi câţiva PSD-işti, explică EvZ.

Sorin Matei are alt punct de vedere, revelat de Reporter Virtual: cei care se opun sunt oameni care au mari probleme cu legea. Da, de acord, dar asta cu agenţia e o pistă falsă creată tot de ei, în interesul lor.

Iată şi indolenţa instituţii lor abilitatea în recuperarea acestor prejudicii: ANAF și Ministerul Justiției nu ştiu cât s-a recuperat din ce s-a furat, explică Profit. Noi credem că este vorba despre rea-credinţă.

Flux24 ştie că şeful Cavalerilor de Malta din România, administrator al firmei Aquila Security, Iulian Moisescu, vicepreşidente UNPR, e cercetat sub control judiciar de Parchetul Curţii de Apel Bucureşti.

Omul ar fi înregistrat în contabilitatea firmei achiziţii fictive de bunuri şi prestări servicii, cu un prejudiciu de 500.000 de euro.

Reacţia ambasadorului SUA în România, Hans Klemm, citată de Aktual24, la ameninţările Rusiei (renunţaţi acum la scutul antirachetă, până nu e prea târziu), este clară, simplă şi fermă.

CNN notează într-o analiză citată de Mediafax că războiul din Siria tinde să se transforme într-o confruntare directă SUA – Rusia. Da şi nu. Asemenea lucruri s-au mai petrecut în Orientul Mijlociu în anii 70 şi 80, când URSS şi SUA au transformat regiuni de aici în poligon de încercare de armament nou.

Dar atunci decalajul tehnologic dintre SUA şi URSS nu era atât de mare ca acela de acum. Când SUA va deveni agresivă, Rusia va încerca să-şi apere teritoriile de control şi dominaţie achiziţionate.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share