Mazăre rămâne la bulău. ÎCCJ a respins contestaţia în anulare

Magistrații instanței supreme au respins contestația în anulare formulată de Radu Mazăre împotriva deciziei de condamnare definitivă la 9 ani în dosare privind retrocedarea plajelor din Constanța.

„Respinge, ca inadmisibile, contestaţiile în anulare formulate de contestatorii-condamnaţi Mazăre Radu Ştefan, Barbu Paraschiva, Puşcaşi Marius…

Rareş Bogdan: Viorica Dăncilă să se pregătească de un dialog cu procurorii!

Fostul jurnalist Rareș Bogdan, în prezent europarlamentar, o pune la punct dur pe Viorica Dăncilă, care vrea dezbatere pe televiziune în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din cauza subminării securității românilor, a economiei naționale, nu cu președintele Iohannis”, spune Bogdan…

Liliana Mincă, revoltător! Este în continuare în Ministerul Finanţelor

Îndepărtarea Lilianei Mincă de la Ministerul Finanțelor a fost doar o aparență, după eliberarea din funcția de secretar general adjunct. De fapt, ea nu poate fi dată afară.

Ea este angajată prin concurs, înainte de numire, director în cadrul Direcției de analiză și eficientizare a cheltuielilor publice. Practic, ea a revenit pe același post după ce Ludovic Orban a semnat decizia de eliberare din funcție pe baza demisiei acesteia…

Marian Enache, judecător CCR, vector PSD, a turnat la Secu

Judecătorul CCR Marian Enache, vector cunoscut al PSD la Curtea Constituţională, a fost informator al Securității. Întrebarea care se pune, fireşte, este: Câți ca el or mai fi în CCR?

Enache a fost raportorul CCR pe speța protocoalelor secrete. A fost împins cu şteflocul, de PSD, în CCR, unde a fost şi este în continuare omul de legătură al lui Florin Iordache…

PNL: „Urmează desecretizarea Raportului 10 august”

Urmează desecretizarea Dosarului 10 august! . Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de aparare, anunta ca unul dintre protestatarii care au fost ridicati in mod abuziv la Topoloveni, in mai anul acesta, când în localitate se tinea un miting PSD, la care participa si Liviu Dragnea, a castigat procesul cu Jandarmeria, iar amenda pe care o primise a fost anulata…

Barna vs. Dăncilă. Cum influenţează votul Diasporei ordinea celor doi

Miza reală a turul 1 este cine va intra în turul 2 alături de președintele Klaus Iohannis, favoriții fiind Viorica Dăncilă și Dan Barna.

După mobilizarea remarcabilă cu care se votează în Diasporă, este aproape sigur că se va depăși bariera de 380.000 de voturi, atinsă la turul 2 al prezidențialelor din 2014 și la alegerile europarlamentare din 2019.

Mihai Şora îi îndeamnă pe români să iasă masiv la vot!

Filosoful Mihai Șora a transmis sâmbătă după-amiază, pe Facebook, de la Florenţa, un mesaj, prin care a îndemnat electoratul să iasă la vot pentru că duminică ”nu alegem doar un om, ci viitorul”:

”Dragi prieteni,

vă aștept la vot.

Forța noastră este votul. Cine nu conștientizează această propoziție elementară nu a înțeles nimic din temeiurile democrației…

Hai la vot! Aproape 300.000 de români au votat deja în Diaspora!

Aproape 300.000 de români au votat în Diaspora, pe listele suplimentare și prin corespondență, până sâmbătă seară, la ora 22:00 (ora României).

Este un număr record de cetățeni care au ales să-și exprime opțiunea electorală în primul tur al alegerilor prezidențiale, cu aproape 90% mai mult decât în primul tur al scrutinului din anul 2014, când 161.262 de români s-au prezentat la urne.

Prefectul de Bucureşti va scărmăna afacerile lui Gabriela Firea

PNL Bucuresti anunta ca a sesizat Corpul de Control al Prefectului Capitalei pentru a verifica licitatia pentru tramvaie initiata de Gabriela Firea. Documentatia aferenta licitatiei, in valoare de 180 de milioane de euro, a fost secretizata de Firea.

„Ca urmare a dezvaluirilor din presa cu privire la licitatia pentru tramvaie initiata de administratia Firea-PSD, PNL Bucuresti cere public sesizarea Corpului de Control al Prefectului Capitalei…

Ludovic Orban continuă curăţenia de pălămida pesedistă din Guvern

Ludovic Orban continuă curăţenia generală în urma PSD. Carcalacii lăsaţi de PSD în Sănătat sunt licenţiați unul câte unul. Don’şoara lui Darius Vâlcov, numită luni de Sorina Pintea, a fost dată afară.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dar şi cea de la Institutul Clinic Fundeni, vor fi schimbate, a anunțat premierul Orban.

Viorel Cataramă a fost informatorul Securităţii comuniste

Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale, a fost informator al Securităţii, iar notele pe care le transmitea erau semnate de acesta atât cu numele real cât şi cu cele conspirative, „W”, „Viorel” şi „Voicu”, susține o adeverinţă CNSAS.

“În baza Notei de Constatare nr. DI/I/1583 in 15.10.2019, întocmită de Direcţia de Specialitate din cadrul CNSAS, în care se regăsesc următoarele elemente: domnul Cataramă Viorel…

Daea voia să-i cumpere lui Liviu Dragnea un elicopter exorbitant

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat că va verifica oportunitatea emiterii ordinului privind concesionarea terenurilor piscicole de către fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea.

De asemenea, şi legalitatea unei proceduri de achiziţie a unui elicopter în valoare de 35 de milioane de lei. Ambele deschise de către Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii.

Daniel Băluţă, primar PSD Sector 4, se suceşte: laudă PNL

Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a laudat programul de guvernare al PNL, afirmand ca „punctele pe care colegii liberali le au in programul de guvernare sunt niste puncte pertinente”.

„Este un lucru foarte bun faptul ca avem Guvern, pentru ca Romania are nevoie de stabilitate, si asta v-o spun inclusiv in calitate de primar…

Dosarul Sebastian Ghiţă – Bădescu se va rejudeca de la zero

Dosarul Sebastian Ghiţă – Iulian Bădescu se reia de la prima filă. Un complet de 5 judecători al Înaltei Curţi a decis miercuri, cu majoritate, de voturi să trimită spre rejudecare dosarul.

Fostul deputat PSD, Sebastian Ghiţă, şi fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, sunt judecaţi pentru corupţie, potrivit site-ului ÎCCJ…

PSD vrea să blocheze alegerile. Soluţia: prefecţii, în concediu!

Mai mulți prefecți numiți de PSD au anunțat că sunt bolnavi, liberalii acuzându-i pe social-democrați că vor să blocheze alegerile.

„Am văzut că se îmbolnăvesc prefecți, domnule ministru. E un virus, e o epidemie. S-a mai îmbolnăvit vreun prefect?”, l-a întrebat Orban pe ministrul de Interne, care l-a informat că doi prefecți și un subprefect s-au îmbolnăvit…