home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI PSD şi UNPR au pus batista pe ţambal (revista presei)

PSD şi UNPR au pus batista pe ţambal (revista presei)

Share

PSD şi UNPR şi-au jurat din nou credinţă la un salon de nunţi, păziţi de gorilele lui Neculai Onţanu, la câteva săptămâni după buimăcela Rivuluţiei Colectiv. Să mai zică (dacă poate) cineva că majoritatea parlamentară nu funcţionează, susţine BN24.

Ne întâlnim şi disutăm despre asta la concret săptămâna viitoare pe vremea asta, după ce de face sau nu se face cvorumul la avizul plenului pentru legarea Şova.

Mai ţineţi minte scena greţoasă, în care Giovanni Becali cel Viteaz urlă dezlănţuit la Geanina Terceanu, în instanţă? Era ta-su. Chiar Terceanu a stabilit cu Becali să facă asta, ca să-i creeze credibilitate şi după aceea să-l absolve de orice vină, în pofida zbieretelor, explică Adevărul.

Exemplu de mecanică instituţională: CEDO a condamnat România pentru nesoluţionarea Dosarului Revoluţiei. Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, consideră că România trebuie să se conformeze, explică România liberă. Asta înseamnă că trebuie să redeschidă dosarul, nu?

Klaus Iohannis a promulgat legea majorării salariilor bugetarilor cu 10%, aată HotNews. Vom vedea într-o zi ce rol va ajuca acest tembelism bugetar asupra stării economice a României.

Domnu’ Klaus, vă treziţi din somn sau credeţi că mandatul de preşedinte este unul de pensionar pe banii noştri la Muzeul Cotroceni?

Parchetul General a pus sechestru pe bunurile celor trei patroni de la Club Colectiv, informează Gândul. Acuzaţiile asupra celor trei au fost extinse la uciderea din culpă a 60 de persoane şi rănirea altor… vom afla într-o zi câte victime.

Efectul Colectiv – după Teatrul Notarra şi Teatrul Foarte Mic, s-a închis şi Cinematograful Patria, pentru că este şi acesta tot la parterul unui bloc u risc seismic, spune Profit. Mai ştie cineva de câte ori a fost la film la acesta cinema? Dacă venea un mare cutremur, mai avea acum amintiri.

Şnapanii de la Volkswagen şi-au mai adus aminte de încă 85.000 de Audi, VW şi Porsche care sunt echipate cu softul trucat, arată InCont. În acest ritm, se apropie falimentul.

Camera Arbitrală din cadrul Comitetului Etic al FIFA a deschis o procedură de suspendare pe viaţă din fotbal a încă-preşedintelui UEFA, Michel Platini, implicat într-un uriaş scandal de corupţie, alături de fostul preşedinte FIFA Joseph Blatter, conform EvZ.

Şi Tunisia este agitată foarte, notează Ştiri pe surse. Preşedintele Béji Caid Essebsi a proclamat marţi seară starea de urgenţă şi stare de asediu în capitală, după atentatul cu 14 morţi, asupra unui vehicul al serviciilor de securitate.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share