home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Sunt mult mai mulţi morţi în Colectiv (revista presei)

Sunt mult mai mulţi morţi în Colectiv (revista presei)

Share

Circulă un curent de idei extrem de interesant şi ofertant, conform căruia în realitate ar fi deja mult mai mulţi morţi în tragedia de la Club Colectiv decât cei daţi acum oficial, dar, pentru a nu inflama şi mai mult starea de nemulţumire, anunţarea dispariţiei acestor oameni a fost eşalonată pe următoarele zile şi ne va fi servită picătură cu picătură, câte doi, trei.

Flux24 îl citează pe jurnalistul Alin Pandaru afirmând exact acest lucru: că autorităţile ascund numărul real al dispăruţilor. Informaţia aceasta este de altfel vehiculată de mai mulţi vectori de opinie.

Doi responsabili din TVR, directorul Departamentului de Ştiri şi directorul interimar de programe şi-au dat demisia, pentru felul penibil în care a ilustrat Televiziunea Română ce s-a petrecut în Club Colectiv, anunţă InCont.

Noi credem că nu e nici un fel de demisie de onoare blablabla, ci pur şi simplu Irina Radu, o veche sforistă din TVR, profită de ocazie ca să îşi pună oamenii pe funcţii.

Adriana Duţulescu susţine pe BN24 că acum are loc o operaţiune de spălare a lui Gabriel Oprea de vinovăţie, propagandistic, prin distragerea atenţiei de la Cazul Gigină.

Ne îndoim că lucrurile stau astfel. Ori poate că, chiar dacă astfel stau lucrurile, este o încercare foarte stângace şi disperată de a distrage atenţia, pentru că Piedone este omul forte al lui Gabriel Oprea în Capitală, pe care se bazează.

Website-ul Politic Scan găzduieşte comentariul lui Sebastian Lăzăroiu, afirmând, într-un editorial, că nu mai e drum de întors şi se poate numai schimbare. Paşnică sau violentă.

Robert Negoiţă face deturnări de fonduri simulând că se ocupă de amenajări peisagistice fictive prin Sectorul 3, susţine Cetăţeanul.net.

Arhitectul şef al Sectorului 3 spune că nu crede că există club underground în Capitală care să respecte normele legale, conform Profit. Ştie el ce spune, dar suntem convinşi că la el, în Sectorul 3, lucrurile sunt în ordine. Mai ales în Centrul Vechi.

CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel Ciobotea, numit PreFericitul Daniel în timpul liber, când nu se ocupă de afaceri şi nu admiră frumuseţea feminină, ne-a răspuns: nu se duc preoţii BOR să facă slujbă la fosta Fabrică Pionierul pentru că nu au fost chemaţi, din proprie iniţiativă non si puo, conform Curierului.

Gândul a observat că Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, venit la spectacolul colegilor de la Goodbye to Gravity, a ajuns salvator voluntar. Cu omul acesta deosebit există poze pe Internet cărând răniţi, plin de funingine. Rămâne foarte tăcut. Respect, Adi!

Gelu Tâlvăr e pe cai mari. Ziarul de Vrancea explică faptul că, în timp ce i-a tăiat macaroana lui Marean Oprişan, Liviu Dragnea îi dă nas băiatului fostului şef al Securităţii din Focşani, numindu-l secretar PSD Diaspora. Nici că se putea alegere mai bună.

În prima zi de doliu naţional, membrii filialei TSD Bârlad s-au distrat de mama focului şi-au chefuit fără probleme de Halloween, spune EvZ.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share