Sunt mult mai mulţi morţi în Colectiv (revista presei)

Share

Circulă un curent de idei extrem de interesant şi ofertant, conform căruia în realitate ar fi deja mult mai mulţi morţi în tragedia de la Club Colectiv decât cei daţi acum oficial, dar, pentru a nu inflama şi mai mult starea de nemulţumire, anunţarea dispariţiei acestor oameni a fost eşalonată pe următoarele zile şi ne va fi servită picătură cu picătură, câte doi, trei.

Flux24 îl citează pe jurnalistul Alin Pandaru afirmând exact acest lucru: că autorităţile ascund numărul real al dispăruţilor. Informaţia aceasta este de altfel vehiculată de mai mulţi vectori de opinie.

Doi responsabili din TVR, directorul Departamentului de Ştiri şi directorul interimar de programe şi-au dat demisia, pentru felul penibil în care a ilustrat Televiziunea Română ce s-a petrecut în Club Colectiv, anunţă InCont.

Noi credem că nu e nici un fel de demisie de onoare blablabla, ci pur şi simplu Irina Radu, o veche sforistă din TVR, profită de ocazie ca să îşi pună oamenii pe funcţii.

Adriana Duţulescu susţine pe BN24 că acum are loc o operaţiune de spălare a lui Gabriel Oprea de vinovăţie, propagandistic, prin distragerea atenţiei de la Cazul Gigină.

Ne îndoim că lucrurile stau astfel. Ori poate că, chiar dacă astfel stau lucrurile, este o încercare foarte stângace şi disperată de a distrage atenţia, pentru că Piedone este omul forte al lui Gabriel Oprea în Capitală, pe care se bazează.

Website-ul Politic Scan găzduieşte comentariul lui Sebastian Lăzăroiu, afirmând, într-un editorial, că nu mai e drum de întors şi se poate numai schimbare. Paşnică sau violentă.

Robert Negoiţă face deturnări de fonduri simulând că se ocupă de amenajări peisagistice fictive prin Sectorul 3, susţine Cetăţeanul.net.

Arhitectul şef al Sectorului 3 spune că nu crede că există club underground în Capitală care să respecte normele legale, conform Profit. Ştie el ce spune, dar suntem convinşi că la el, în Sectorul 3, lucrurile sunt în ordine. Mai ales în Centrul Vechi.

CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel Ciobotea, numit PreFericitul Daniel în timpul liber, când nu se ocupă de afaceri şi nu admiră frumuseţea feminină, ne-a răspuns: nu se duc preoţii BOR să facă slujbă la fosta Fabrică Pionierul pentru că nu au fost chemaţi, din proprie iniţiativă non si puo, conform Curierului.

Gândul a observat că Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, venit la spectacolul colegilor de la Goodbye to Gravity, a ajuns salvator voluntar. Cu omul acesta deosebit există poze pe Internet cărând răniţi, plin de funingine. Rămâne foarte tăcut. Respect, Adi!

Gelu Tâlvăr e pe cai mari. Ziarul de Vrancea explică faptul că, în timp ce i-a tăiat macaroana lui Marean Oprişan, Liviu Dragnea îi dă nas băiatului fostului şef al Securităţii din Focşani, numindu-l secretar PSD Diaspora. Nici că se putea alegere mai bună.

În prima zi de doliu naţional, membrii filialei TSD Bârlad s-au distrat de mama focului şi-au chefuit fără probleme de Halloween, spune EvZ.

Share