Teodosie Şpagoveanu este din nou urmărit penal de DNA

Înaltpreasfințitul Teodosie, supranumit ÎPS Teodosie Şpagoveanu, este urmărit penal de DNA, pentru cumpărare de influență.

Melteanul Marian Oprişan şi-a parcat vaporul la handicapaţi

Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap, fiind fotografiat de clienții unui centru comercial din Focșani.

Denisa Stănişor, viitor preşedinte CSM, expert în imobiliare

Viitorul președinte al CSM, judecătorul Denisa Stănişor, va fi desemnat de Secția pentru Judecători a CSM în ședința de mâine.

Care e legătura dintre Marcel Ciolacu şi Robert Negoiţă

Care e legătura dintre Marcel Ciolacu şi Robert Negoiţă? Este clar, în discursul politic, că aceasta există, dar acum ştim şi cum.

Mache de la DNA, instituţia ce instrumentează Dosarul Vaccinurilor

Mache, de la DNA, este porecla pe care a primit-o de la colegi Marius Ionuţ Voineag, procurorul-şef numit de Cătălin Predoiu.

Bucurie. Elena Udrea şi Ioana Băsescu au scăpat de puşcărie

Elena Udrea şi Ioana Băsescu au scăpat de condamnări, ca urmare a prescrierii faptelor, în legătură cu finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu.

Marian Vanghelie, la zid. DNA cere accelerarea procesului

Pare-se că pentru Marian Vanghelie se cam apropie funia de par. Se apropie termenul de prescriere a faptelor.

Soacra lui Cătălin Cherecheş, prinsă în flagrant. Edilul de Baia Mare o apără, zice că e o manevră

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prinsă în flagrant, de procurorii DNA, în timp ce ar fi dat o şpagă.

RTV: „Firea, aşa îţi protejezi familia?! Cu Godei după tine?!”

Gabriela Firea nici nu a fost bine reevaluată de PSD, că a şi căzut între scaune. Acum, dă în ea ca la fasole partea din partid arondată RTV.

Ionel Arsene, infractor PSD-ist nemţean, va fi extrădat

Ionel Arsene, fostul preşedinte CJ Neamţ, va fi extrădat, conform deciziei  Curţii de Casaţie din Italia, autorităţilor din România.

Cine este Maria Cocoru, misterioasa proprietară din Parcul IOR

Maria Cocoru, o femeie de 88 de ani, este proprietarul în acte al părţii retrocedate din Paarcul IOR, reprezentată de o casă de avocatură.

Robert Negoiţă atât poate. A plantat palmieri la Hala Laminor

Robert Negoiță s-a trezit devreme, sâmbătă dimineață, şi-a băut cafeaua făcută din praf de pavele și a mers să planteze palmieri.

VIDEO Armand Goşu: Șoșoacă, vectorul unei părți din mediul securitar şi diplomatic

Istoricul şi jurnalistul Armand Goşu susţine că Diana Iovanovici Șoșoacă e vectorul unei părți din mediul securitar şi diplomatic românesc.

Maria Cocoru, 88 de ani, aventuri de capă şi spadă, pe drepturi litigioase

Maria Cocoru, pensionara care deține Parcul IOR, vrea o taxă lunară de la Primăria Sectorului 3, a lui Robert Negoiță.

Horia Constantinescu (ANPC), bişniţar, cămătar, infractor, repetent

Adevărata faţă a lui Horia Constantinescu, omul folosit de PSD pentru a sancţiona transnaţionalele cele rele şi adversarii politici.

Robert Negoiţă îşi umple salariaţii de smarfoane top noch

​Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, vrea să cumpere servicii de telefonie (voce, SMS și date mobile) pe patru ani.

Robert Negoiţă mai trânteşte o terasă pe Bd. Decebal

Robert Negoiţă face o nouă terasă să răsară pe Bulevardul Decebal, la numărul 11, pe platformă din faţa Muzeului Copiilor.

Robert Negoiţă pune pavele pe calea ferată

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a pus pavele pe calea ferată, după ce a vrut să dezafecteze tronsonul Secției feroviare 801 Titan Sud-Oltenița.

Un judecător CCR ar fi luat şpagă un milion de euro

Umblă vorba prin piaţă că un judecător CCR ar fi luat ăpagă un milion de euro. Cam atât de credibilă este azi Curtea Constituţională.

Robert Negoiţă, ghene drive-thru cu faţa la stradă

Ultima trăsnaie comisă de Robert Negoiţă, primarul frenetic al Sectorului 3, sunt ghenele drive-thru. Treci cu maşina şi arunci gunoaiele din ea?

Marian Vanghelie, la un pas să scape de puşcărie

Marian Vanghelie, condamnat pe fond, este pe cale să fie achitat de Curtea de Apel Bucureşti, care ar face mari eforturi pentru asta.

Robert Negoiţă, contract de 6 mil. euro, fără licitaţie

Cu un an înainte de cele patru rânduri de alegeri din 2024, Robert Negoiţă, prin Primăria Sectorului 3, a atribuit fără licitație bani grei.

Ce îl leagă pe Mitică Buzatu de pesediştii ieşeni

Baronul PSD de Iaşi, Maricel Popa, a declarat că „domnul Buzatu este un model și un mentor pentru mine!”. Gaşca e cât ţara.

Gândire de Plută de la ASSMB: “Ăsta este omu’. Joacă în echipă, nu e bulangiu!”

Cristian Plută este omul pe care l-a pus la ASSMB Gabriela Firea, pe când era primar general. Şi ne mai mirăm cum e prin spitale.

Robert Negoiţă scânceşte că Gabriela Firea nu-l bagă-n seamă

Robert Negoiță spune că nașa sa, Gabriela Firea, l-a ignorat când s-au întâlnit la o nuntă: „Pur și simplu nu m-a salutat”. Firea invocă Codul bunelor maniere.