Vasile Dâncu şi Laura Ştefan, miniştri? (revista presei)

Share

Vasile Dâncu, susţine Gândul, ar urma să fie viceprim-ministru în viitorul Cabinet Cioloş, unde ar urma să preia conducerea unui megaminister sau a Ministerului Dezvoltării actual.

Dar marele şoc ar putea să fie numirea Laurei Ştefan ministru al Justiţiei. Laura este un ONG-ist de frunte de la Expert Forum şi unul dintre emulii Monicăi Macovei, ceea ce enervează foarte tare partidele, conform Adevărul.

Vicepreședintele Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, Sebastian Sârbu, declară pentru EvZ că nenorocirea din Club Colectiv ar fi putut să fie un atentat terorist.

Profit a calculat că ultimele pomeni electorale legiferate de PSD în Legislativ ar tripla deficitul bugetar.

Încă nu se ştie dacă în iarna aceasta Bucureştiul va avea sau nu încălzire termică, spune Curierul.

Un grup sănătos de localuri de fiţe din Bucureşti a fost luat la întrebări de DIICOT, pentru că ar fi folosit un soft pentru crearea de evidenţe contabile alternative, în scopul fraudării Fiscului, informează Naţional.

Conform Puterea, pe Internet se fac eforturi pentru o mobilizare care urmăreşte demiterea primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Vicepreședintele Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, Sebastian Sârbu, declaraă pentru EvZ că nenorocirea din Club Clolectiv ar fi putut să fie un atentat terorist.

Încă nu se ştie dacă în iarna aceasta Bucureştiul va avea sau nu încălzire termică, spune Curierul.

După ce Primăria Capitalei a construit Pasajul de la Ciurel în proporţie de 40%, o sentinţă judecătorească obligă la demolarea acestuia, informează HotNews. E interesant prin ce metodă tehnică se va reuşi demolarea unui pasaj.

Share