Gabriel Oprea o să meargă cu coloana la DNA (revista presei)

Share

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi-ar putea declina azi competenţa în privinţa anchetării lui Gabriel Oprea, lăsând această misiune pe mâna Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform Profit.

De altfel, APADOR-CH şi SAR cer exact anchetarea viceprim-ministrului Gabriel Oprea de DNA pentru felul cum a folosit coloanele oficiale, informează Puterea.

Sub protecţia anonimatului, poliţiştii declară că erau obligaţi de Gabriel Oprea să meargă cu el peste tot: la restaurant, la frizer şi la mare, notează Ziare.com.

Trecând peste faptul că e Tiberiu Niţu procuror general, adică Victor Ponta, câte dintre aceste lucruri sunt cunoscute de procurorul de caz pe moartea lui Gigină?

Există o cumnată a liderului maxim Gabi Oprea, supranumită “Mărioara din Casimcea” (pentru că de acolo este), care acum s-a evaporat în Marea Britanie, unde şi-a înfiinţat o firmă-căsuţă poştală şi e plină de bube negre în biografie, despre care scrie Flux24, colaţionând mai multe surse din presa online.

În 2009, Mărioara era condamnată pentru înşelăciune. Ea ar fi implicată de Găbiţă Anticorupţie îno mulţime din afacerile acestuia.

Robert Negoiţă e atât de speriat de procurorii DNA, că a venit la el în control DGA (Direcţia Generală Anticorupţie din MAI) şi a declarat că sprijină DNA în ancheta făcută, remarcă Realitatea.

Interesant este că printre cei care au pus botul la “DNA în vizită la Negoiţă” sunt electrocutaţii de la Antena 3, care de frica procurorilor anticorupţie dorm probabil cu lumină de veghe în cameră.

Dar problemele lui Robert Negoiţă cu DNA nu mai pot întârzia mult. Cetăţeanul.net scrie că primarul a îndesat în buzunarele lui Ghiţă, pentru fiecare infochioşc din sector, câte 50.000 de euro. E penală? Vom vedea.

Teodor Sterian este cel care ar fi făcut seria de poze cu Udrea, Topoliceanu şi Bica la păscut de coafuri, rimeluri şi fonfleuri la Paris, dar care îi şi spiona pe salariaţii de la Apa Nova. Acum e sub control judiciar.

Şi ne mai mirăm că avem noi generaţii cu mari probleme de educaţie! HotNews constată că Andrei Hrebenciuc, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, a revenit pe post la ASE, unde predă bine-mersi, în numele faptului că nu e condamnat. Probabil predă spălarea de bani.

Ai zice că românii din Diaspora şi-au văzut visul cu ochii: legea votului prin corespondenţă a fost votată, spune Mediafax. Ei bine, are un purcoi de probleme despre care am mai scris în mod repetat şi nu se aplică decât pentru legislative, că aşa vrea muşchii lui Liviu Dragnea.

PSD vrea să mai strângă experienţă, să aibă feed-back, să vadă ce merge, ce nu merge, apoi, pentru 2019, să introducă votul prin corespondenţă şi pentru prezidenţiale. Mamă, câtă turpitudine! Ce calcule îşi fac ăştia? “Lasă, că până în 2019 trece năprasna asta, luăm toată puterea şi nu mai facem nici un vot pentru nenorociţii ăia din străinătate!“.

Ion Ţiriac s-a trezit din somn şi a propus ca fiecare român să doneze 50 de euro, ca să putem să primim imigranţi, observă Capital. Noi îi propunem să calculeze de câţi bani este nevoie, să-i investească, să cumpere o insulă pustie în Oceanul Pacific şi să se mute împreună cu ei toţi acolo.

RADET nu are bani, pentru reparaţiile de conducte şi ţevi, pentru că Primăria Generală nu a aprobat bugetul Regiei pe anul în curs, anunţă Curierul. Urmează vremuri grele.

Iulia Iancu, despre care Wikileaks dezvăluia că ar fi omul Gazprom, ar putea fi trimis de România să îi apere interesele la Agenţia Europeană a Reglementatorilor în Energie, explică România liberă.

Share