Dinu Boboc de la EvZ va face sărbătorile epilându-se

Share

Într-un articol publicat în ediţia electronică de astăzi a cotidianului, Dinu Boboc de la Evenimentul Zilei titrează: Magazinele, în vria reducerilor. Se vinde la jumătate de preţ.

Curioşi să vedem de ce sunt magazinele în vrie (adică de ce sunt în cădere liberă necontrolată), am citit textul talentatului publicist. Din acesta, aflăm că în Carrefour Unirii…

Una dintre ofertele tentante, mai ales pentru această perioadă, este cea a whiskey-ului Teachers, redus cu 32%, până la 38 de lei.

În plus, pentru cei care caută un cadou mai deosebit, compania derulează, până pe 26 decembrie, o promoţie pentru toată gama de mixere, blendere şi epilatoare Braun, discountul oferit fiind de circa 20%.

Şi pentru că unii români vor prefera să stea de sărbători acasă, să se uite la televizor, un astfel de aparat este o alegere potrivită pentru cei mai mulţi dintre ei. La Cora se poate cumpăra un Samsung cu diagonala de 81cm, cu circa 1.400 lei: reducere de 20%.

Îi urăm lui Dinu Boboc Crăciun fericit, alături de epilatorul său preferat marca Braun, cumpărat din Carrefour Unirii cu 20% reducere, în faţa noului său televizor Samsung cu diagonala de 81 cm, cumpărat cu reducere de 20%, cu circa 1.400 de lei, alcoolizându-se cu “whiskey”-ul său Teachers, redus cu 32%, până la 38 de lei.

Share