Melteanul Marian Oprişan şi-a parcat vaporul la handicapaţi

Share

Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap, fiind fotografiat de clienții unui centru comercial din Focșani.

Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea nu a ținut cont de faptul că nu are voie să parcheze acolo, fiind atras de faptul că era aproape de intrarea în centrul comercial.

Melteanul Marian Oprişan şi-a parcat vaporul la handicapaţi

O sumedenie de autovehicule de lux are cel care a fost 20 de ani președintele Consiliului Județean Vrancea.

Explicațiile lui Oprişan, pentru diferența dintre veniturile oficiale și valoarea acestor autoturisme, sunt care mai de care mai abracadabrante.

Fostul președinte al PSD Vrancea și al CJ Vrancea a apărut în anul 2021, la volanul unui nou bolid de sute de mii de euro. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea se plimbă acum cu un bolid de lux, pe care foarte puțini oameni și-l pot achiziționa, conform PressHub.

Citeşte şi: Marian Oprişan “mama mea sunt eu” s-a împrumutat de la el

Este vorba despre un Mercedes Maybach GLS, o mașină de teren masivă, de lux și foarte puternică. Bolidul are dotări de lux și elemente de confort și siguranță.

Mercedes Maybach GLS este un model de top al concernului german, prețul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 200.000 de euro.

Actualul vicepreședinte al CJ Vrancea a înmatriculat noul bolid cu un număr specific, păstrat de la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în acest an.

Citeşte şi: Marian Oprişan a început să-şi vândă proprietăţile

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprișan pentru mașinile puternice și scumpe, chiar vârfuri de gamă, la momentul respectiv.

Pe lângă acel model Audi A8, vândut de curând, Oprișan a condus (sau mai are încă în custodie, pentru că nu figurează în declarațiile sale de avere) modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby.

De ce? Pentru că, aşa cum a spus odată, “eu sunt mama mea”.

Share