home DIVERSE, JURNALU' LU' BUDELU', MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Efectul Ion Dolănescu Senior asupra femeilor românce

Efectul Ion Dolănescu Senior asupra femeilor românce

Share

Ieri, mergeam prin parc (nici nu mai contează care anume) şi, deodată, dintr-o tufă a sărit spre mine, bululup!, un copilaş de vreo trei ani, care mi-a mărturisit timorat că el crede că este copilul fertilului Ion Dolănescu.

parloar
Ion Dolănescu, pe deplin mulţumit de moştenirea sa.

Uitându-mă în această seară la o emisiune de televiziune de pe un post tv foarte popular, realizată de popularul Ion Cristoiu, am constatat cât de prolific a fost acest om şi mare muzician, faţă de care Beethoven a fost un pigmeu al istoriei muzicii.

Astfel, acum vreo câteva zeci de ani (nimeni nu mai ştie sigur exact când, totul a trecut în mit, în inefabil), Ion Dolănescu a cunoscut la Cluj o frumoasă costaricancă, pe care a impregnat-o intens timp de câteva săptămâni.

Apoi, din prea mare dragoste, Ion a rămas în România, iar iubita sa inseparabilă Margarita Valenciano şi-a văzut de treaba ei. Cu un copil în burtă, care creştea, creştea, iar acum cere parte din moştenire.

Restul sunt amănunte nesemnificative pentru noi, adică a ne apuca să scriem acum despre un fleac precum două milioane de euro ascunşi într-o saltea, având în vedere prin ce baie de feromoni dolănescieni a trecut aceasta în ultimele decenii, mi se pare realmente demn de pătrăţelul roşu să mai insist.

Marele rapsod pare astfel un fenomen în lumea muzicanţilor fecundatori. Pe unde trecea el, dimpreună cu Maria Dragomiroiu, Romica Puceanu, Irina Loghin, soră-sa, Logout, Senone Binulescu, Dirabela Mauer, Corina Chiriac şi Varina Moica, pe-acolo rămâneau în urmă fecunzi şi fecunde.

Astfel, acum, dacă mergi de exemplu, aleator, prin Focşani sau prin Baia-Mare, ori prin Câmpulung Muscel sau Lugoj, din tufe sar, aşa, în devălmăşie copii din flori ai lui Ion Dolănescu. Unii cunoscuţi, consacraţi, deveniţi notorii, alţii mai puţin cunoscuţi.

Marele nostru creator, bardul nostru naţional a reuşit performanţa acum că, dacă mergi pe stradă, poţi auzi oamenii de cele mai felurite vârste vorbind între ei cam astfel: “Tu al cui eşti, mă?” “Al lui Dolănescu!” “Straniu, dar şi eu la fel!”.

Astfel, pentru totdeauna Ion Dolănescu suntem noi.

Citeşte şi
Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea
Liviu Alexa, un jurnalist corupt, plătit de PSD (Newsweek a publicat dovezile de mult timp),
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca a decis sa nu mai calce niciodata in
Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24 părăsește postul de știri. După șapte
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Antena 3 a filmat prin gard, cu cinism, reacţiile membrilor familiei Alexandrei, la vestea morţii
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane,
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
Share