home JURNALU' LU' BUDELU', SPORT FOTBAL – JURNALU’ LU’ BUDELU’ (1): Peseiro de la Nationala, Piturca de la Rapid

FOTBAL – JURNALU’ LU’ BUDELU’ (1): Peseiro de la Nationala, Piturca de la Rapid

Share

Sincer sa fiu, eu nu inteleg ce Dumnezeu are lumea cu Piturca asta si cred ca a facut foarte bine Taher ca a semnat un nou contract cu el.

Pe de alta parte, Peseiro trebuie lasat sa lucreze la Nationala pana in ultimul moment: pana cand nu mai avem nici o sansa.

Asa este normal: daca Zota si cu Sichitiu au negociat cu el un contract pentru echipa nationala, este normal ca omul sa si-l duca pana la capat.

Mai mult decat atat, firesc ar fi sa fie lasat sa construiasca tot el echipa, pentru ca este stiut in lume ca Peseiro este unul dintre primii cinci antrenori in viata. Fathi Taher are dreptate: sa fie lasat pana cand se duc toate sansele matematice se duc pe apa sambetei!

Ce spun eu, “sanse matematice”? Despre ce matematici vorbim? Matematici speciale? Teorema reziduurilor? Sa facem ecuatii boleene, si dupa aia sa stabilim cand se termina sansele!

Cat despre Piturca… dom’le, omul a fost bun patru etape, dupa care i-a luat Dumnezeu mintile? Nu se poate, trebuie lasat un campionat intreg. Daca retrogradeaza echipa, nici o problema, e firesc sa-l lasi sa-si termine contractul. Mai ales ca saracul nu are baza de selectie! De unde sa ia jucatori?

Ce sa faca Lupescu? Ce sa faca Prunea? N-au adus destui jucatori la Rapid? Trebuie sa treaca timp. Merg pana la a spune ca normal ar fi sa-l mai lasam inca un sezon in Divizia B, sa puna la punct tactica si strategia: ne aparam cu noua jucatori, contraatacam de trei ori pe meci, si poate ca inscriem. Altfel, meci egal, daca avem noroc. Ca sa ajungi in varf trebuie sa atingi intai fundul gropii, sa-ti iei avant mai bine.

Eu ii propun lui Peseiro ca sambata sa joace, pe de alta parte, cu toti pustii: Gaman, Florinel Costea, cu Bogdan Stancu in spatele lui si cu Pantilimon in poarta. Sa le dam o sansa copiilor sa joace, ca Mutu, Chivu, Lobont mai au timp pana la 45 de ani.

Si tactica de joc? Sa mergem numai pe cartea atacului! Sa le dam zece bucati in primele zece minute, apoi sa ne bagam cu fundul in poarta, sa vedem: ce ne mai pot face? Mai si contraatacam…

Astia care striga “Jos Piturca!”, ori “Jos Peseiro!” n-au habar de fotbal, nu stiu tactica, nu stiu tehnica, nu vad nimic si sunt orbiti de interese meschine. De exemplu, Budescu ala de la blogul lui… pai stim noi ce prietenii are el prin fotbal si de ce scrie asa…

He-heeee…

Citeşte şi
Liviu Dragnea a fost condamnat. O gaşcă, un grup infracţional organizat dă bir cu fugiţii
Echipa Rapid Bucureşti se pregăteşte să renască strâmb, cu bani de la Primăria Sectorului 1.
Primăria Sectorului 1 a obținut dreptul de folosință a mărcii Rapid în schimbul a 5.000
Rapid Bucureşti îşi continuă sucombarea în subteranele fotbalului românesc. La începutul anului competiţional erau două
Un Rapid vlăguit de subţierea dată prin procedura de insolvenţă şi o Stea cu puşti
În minutul 52, cu un şut de la 35 de metri, Daniel Pancu a deschis
În istoria sa extrem de complexă şi zbuciumată, Rapid Bucureşti a căzut de şase ori
Neculai dăn Combinat va merge cu Personalu la navetă cu Regio, iar mama îşi va
Daca nu si-au primit banii, daca trebuie sa faca blatul pe RATB si asa mai
Vedeta zilei a fost scandalul monstru de la Realitatea Media, unde toata lumea spune confesionalului
Share