home DIVERSE, JURNALU' LU' BUDELU' Robert Negoiţă a tuns sălciile plângătoare din Parcul Titan

Robert Negoiţă a tuns sălciile plângătoare din Parcul Titan

Share

Robert Negoiţă dovedeşte cât de inteligent este în fiecare zi. De exemplu, să luăm sălciile plângătoare din Parcul Titan, pe care le-a tuns drastic.

INTELIGÉNȚĂ, inteligențe, s. f. 1. Capacitatea de a înțelege ușor și bine, de a sesiza ceea ce este esențial, de a rezolva situații sau probleme noi pe baza experienței acumulate anterior; deșteptăciune. ♦ Persoană inteligentă.

Pentru că sălciile plângătoare din Parcul Titan ajunseseră cu ramurile lor lungi la apa Lacului Balta Albă, Robert Negoiţă, care este inteligent, le-a tuns scurt.

Salcia plângătoare sau pletoasă (salix babylonica) este un copac ornamental care se plantează în parcuri şi grădini, ori în faţa caselor şi blocurilor, izolate, în grupuri sau rânduri.

Dacă Robert Negoiţă ar fi fost la ora de biologie (dar probabil că a chiulit), ar fi aflat că salix babylonica este lăsată special cu crengile atârnând până la pământ, efectul estetic-decorativ fiind remarcabil.

Ea nu a fost făcută aşa de mama natură. A fost selectată genetic încă din preistoria omenirii, încă de pe vremea asiro-babilonienilor (dacă Robert Negoiţă are ceva împotriva lui Marduk, să scrie la Naţiunile Unite), pentru a se scurge, cu crengile ei elastice, lungi pe linul apei şi a-i da prilejul poetului de a-şi scrie poeziile, sprijinindu-şi albul hârtiei de albul spatelui iubitei.

Mai mult, pentru Robert Negoiţă ar fi bine să ştie că salcia pletoasă, plantată pe malul unei ape curgătoare sau stătătoare, este cu atât mai bine plasată: ramurile ei, atingând apa, ajung la un moment dat să lăstărească atunci când devin lemnoase, creînd un efect estetic şi mai puternic.

Dacă lui Robert Negoiţă nu-i plac copacii (şi le cimentează rădăcinile, pentru ca apoi să-i scoată din pământ, pe motiv că s-au uscat) şi cu atât mai mult sălciile plângătoare, să-şi dea demisia.

Citeşte şi
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al
Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat
Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul de
Avem rezultatele celor două exit-poll-uri. Cel al CURS Avangarde are rezultate apropiate cu cel de
Există atât de multe cazuri de corupţie în care ar fi implicat Robert Negoiţă, încât
Dezastrele primarului Sectorului3, Robert Negoiţă, se văd cel mai bine în felul în care a
Duminică sunt alegeri locale şi Robert Negoiţă e dat favorit. Dar Sectorul 3 este devastat
Curtea de Conturi demască ilegalităţile comise de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, pe artera Unirii
În Sectorul 3, Robert Negoiţă reabilitează acum 88 de blocuri. De la balustrada unuia a
După ce a concurat fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără
Share