home DIVERSE, ECONOMIE, JURNALU' LU' BUDELU' Cum ne plictiseste Vodafone cu SMS-uri concursologice

Cum ne plictiseste Vodafone cu SMS-uri concursologice

Share

Mi-am făcut mai nou o părere foarte proastă desspre semnificaţiile numerologice şi mai ales concursologice ale numărului 100. Totul a început pe 5 ianuarie 2009, la ora 15:30, când am primit de la Vodafone următorul mesaj bestial:

Incearca sa raspunzi la cel putin o intrebare inainte de 16:00 si pe langa sansa de a castiga Golful de diseara… vei avea de asemenea si o surpriza!

Bestial, mi-am spus entuziasmat, ca orice tip cu creierul spălat. Voi câştiga Golful de diseară! Nici nu am avut timp să meditez cât de puţin la substratul enigmaticelor cuvinte trimise de Vodafone, că am primit un nou mesaj:

Castiga 10 puncte: Care e cel mai inalt varf din Romania? 1=Moldoveanu 2=Ardeleanul. Trimite 1 sau 2 la 100.

Vă daţi seama că, foarte încântat că ştiu răspunsul corect, am trimis imediat un SMS de răspuns la 100 şi am încercat să-mi văd de treabă. Dar nu, la 15:43, Vodafone mi-a trimis următorul mesaj:

Stii geografie. Continua in forta pentru Golf! Cum poti vedea lumea de la volanul noului Golf? Afla acum, e timp pana la 16:00! Ai 20 puncte.

Apoi:

Castiga 10 puncte: Cum se numeste basebalul traditional romanesc? 1=Rugby 2=Oina. Trimite 1 sau 2 la 100.

Înnebunit să câştig Golfuleţul, mi-am făcut curaj şi, sigur pe mine, am răspuns repede. Până să respir de două ori, Vodafone cel Viteaz mi-a replicat:

Se poate mai bine de atat? Bravo, continua! 30 puncte te pot aseza confortabil la volanul unui Golf! Raspunde pana la 16:00 si mareste-le!

Astfel, la 20:56, din întrebare inteligentă şi răspuns pe măsură în întrebare inteligentă şi răspuns pe măsură, am ajuns la următoarea întrebare:

Castiga 16010 puncte: Cine prezinta ‘Din dragoste’? 1=Mircea Vintila 2=Mircea Radu. Trimite 1 sau 2 la 100.

Întrebările de cultură rafinată şi erudiţie au continuat zilnic. Golful nu mai vine. Nici Touaregul de la sfârşitul săptămânii. Sau lunii. Sau anului. Ultimul mesaj pe care l-am primit de la Vodafone 100 sună aşa:

Castiga 47010 puncte: Ce masoara clepsidra? 1=Timpul 2=Apa din lacuri. Trimite 1 sau 2 la 100.

Răspunsul corect este: clepsidra măsoară timpul care v-a mai rămas la dispoziţie, tot mai puţin, până când românii nu se vor mai lăsa păcăliţi de poantele voastre de doi lei şi cincizeci de bani, cu care vă imaginaţi că veţi face bani grămadă, din SMS-uri croite pentru a prosti fraierii. Care oricum în România sunt prea puţini ca să vă scoateţi cu SMS-urile lor.

Hai noroc şi la mai (ni)mic.

Citeşte şi
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează,
Despre acest domeniu se estimează că este unul cu salarii dintre cele mai convenabile. Bineînțeles
Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat tarifele de referință pentru polițele RCA. Cu această ocazie,
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
Ce ai dumneata acolo defapt? Un hogeag? Sunt toate firmele chiriaşe pe listă? Avem certitudini?
• Votul începe la interpretarea primei piese • De pe fiecare telefon se poate vota
ieri, sâmbătă, 7 ianuarie, la orele 17:48 (Ploieşti), 18:51 (Bucureşti), Constanţa (19:08) şi Călăraşi (19:01)
"Ma intreb ce intelege BRAT prin presa scrisa: mai sunt 4-5 ziare care conteaza cu
Mai multe site-uri, printre care şi cel al ziarului britanic The Daily Telegraph, au fost
~Norvegia sub teroarea atentatelor~Craiova, Pampas de Romania~Vodafone a pierdut 1 milion de utilizatori~Romania, cele mai
Share