JURNALUL LU’ BUDELU Oprescu citeşte StareaPresei.ro

Share

De curând, scriam aici despre viitoarele iniţiative edilitare ale primarului general Sorin Oprescu: transporturi aeriene gratuite; troleibuze şi tramvaie verticale; munte intracitadin; piste suspendate pe sub pământ pentru biciclişti şi trotinetişti.

Surse din Primăria Capitalei ne informaseră şi asupra proiectului telegondolei, ca mijloc de transport suspendat în Capitală, dar nu am considerat-o o iniţiativă atât de spectaculoasă ca acelea prezentate de noi, despre care vom afla în curând că sunt adevărate.

Este primul enunţ de presă pe care îl putem concepe, citind această ştire. Al doilea sună în felul următor:

Primarul general Capitalei, Sorin Oprescu, citeşte website-ul nostru, StareaPresei.ro.

Altfel nu se explică faptul că, după ce am publicat dezvăluiri senzaţionale despre proiectele edilitare ale oprescului în subcategoria Jurnalul lu’ Budelu, unele asemănătoare cu ele au început să se materializeze: telegondola, ca mijloc de transport în comun prin Bucureşti.

Se pregăteşte radiogondola. Aşteptăm cu interes prima vizită de lucru a lui Sorin Oprescu pe planeta Marte.

Ioan Dedu, şeful direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, a declarat pentru HotNews.ro că acest sistem de transport ar putea fi implementat în zonele nou dezvoltate, unde nu există încă mijloace de transport public, spre Domneşti şi Siseşti. Capătul dinspre oraş al instalaţiei ar urma să fie la terminalele de metrou sau transport în comun.

Iar atunci când, cum am scris deja pe StareaPresei, Bucureştiul va ajunge să se întindă până la Târgovişte, îi propunem lui Sorin Oprescu să facă staţii de teleportare, ca în Star Trek.

Share