VIDEO Igor Dodon a scos din cuptorul încins o pască gata ambalată

Share

Igor Dodon s-a făcut de râs în zilele de dinainte de Înviere, când a dovedit că este un farsor, până şi când este vorba despre pască.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, și-a filmat emisiunea proprie, ”Președintele Răspunde”, la Sadova. Fostul şef de stat a postat pe pagina sa de Facebook teaser-ul emisiunii, gospodărind prin curte, transmite Știri.md.

Din imagini, se poate observa cum îşi ajută soția, Galina, care coace pască. Dar Galina Dodon a fost surprinsă când scoate pasca din cuptor. Igor Dodon, fără frică, apucă pasca fierbinte, cu mâinile goale.

Aista bărbat! Mai mulți deputați s-au amuzat pe seama imaginilor postate de președintele PSRM și au afirmat că pasca a fost direct de pe rafturile magazinului.

”Dodon ia în mână pâinea scoasă direct din cuptor. Penibilitate de dragul piarului ieftin…”, a scris deputatul Sergiu Litvinenco.

”Omul ăsta e incorigibil.  Minciuna. Așa boală nu trece, doar se agravează. Ajungi să minți chiar și atunci când nu ești nevoit. Minți ca hobby”, a comentat Dumitru Alaiba.

Share