Frida (ABBA), despre posibilitatea apariţiei de noi melodii: “Never say never!”

Share

Una dintre cele două soliste ale grupului ABBA, Frida, spune: “Sunt atât de fericită că lumea este impresionată de ceea ce facem!”.

Anni-Frid Lyngstad, de la ABBA, a vorbit despre posibilitatea ca noi să mai ascultăm muzică nouă de la marele grup PopRock.

Vedetele suedeze vor prezenta o serie de concerte revoluționare, ca tehnologie, în Parcul Olimpic “Queen Elizabeth”, din Londra, în anul 2022.

Luna trecută, Benny Andersson a explicat că ABBA se va retrage definitiv, după lansarea discului și finalizarea evenimentelor live însoțitoare. „Asta este”, a spus el. „Trebuie să fie aşa, știi”.

Acum, într-un interviu la BBC Radio 2, Anni-Frid Lyngstad – alias Frida – a spus că „a învățat să spună „niciodată să nu spui niciodată””, în ceea ce privește un posibil viitor material muzical nou, scrie New Music News.

„Anul acesta probabil am spus că acesta trebuie să fie ultimul lucru pe care îl facem, pentru că… gândindu-ne și la vârstele noastre, știi…”, a continuat ea. „Nu mai suntem tineri, dar spun că nu se știe niciodată. Deci nu fi prea sigur”.

Frida a adăugat:

„Vreau ca trupa să fie amintită ca o trupă care i-a făcut pe oameni să simtă ceva în inimile lor, atunci când ne ascultau muzica. Vreau să fiu amintit ca membru al unei trupe care are oameni care le-au dat mângâiere, care le-au dat fericire, că am fost acolo pentru ei și pentru noi, desigur.

„Sunt atât de fericită că oamenii sunt atât de emoționați de ceea ce facem – în afară de unii critici foarte acri, dar nu ne pasă de ei [râde]”.

Frida a recunoscut că s-a simțit puțin încordată când s-a întors în studio, cu ABBA – în ciuda faptului că „a rămas mereu în legătură” de-a lungul anilor.

„Așa că, cu anticipare, am intrat în studio să mă întâlnesc cu ceilalți, pentru că este întotdeauna distractiv să lucrez împreună cu ei”, a explicat ea.

„Este întotdeauna magic să cânți împreună [cu Agnetha Fältskog], dar avem ceva special, după cum știi, nu numai din punct de vedere al vocii, ci și ca prieteni. Odată ce am închis ușile, în urma noastră, în studio, ne-am simțit ca acasă amândouă. Ce pot să spun… mă întorc acasă din nou, să mă distrez cu surioara mea mai mică. Așa s-a simțit şi ea!”.

Share