VIDEO Maia Sandu: Moldovenii nu au fost niciodată aliați cu ucigașii

Share

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a adus acuzații grave lui Ilan Șor, unul dintre vectorii Rusiei, fugit în Israel.

Maia Sandu: Moldovenii, niciodată aliații ucigașilor

Gruparea pilotată de Şor are o misiune clară de la Kremlin și FSB: să aducă războiul în Moldova și să dea jos puterea politică legitimă, prin violențe, a spus Sandu, conform Unimedia.

Președintele Maia Sandu a lansat acuzații grave, la adresa deputaților din partea Partidului Șor, de la tribuna Legislativului.

Chiar dacă fracțiunea Șor nu era în sală, șefa statului i-a transmis că „instituțiile Moldovei nu vor permite ca țara să fie închinată unor criminali”.

Maia Sandu este consacrată prin poziţia ei radicală anticorupţie.

Citeşte şi: Maia Sandu l-a dat afară pe Pavel Abraham

„Din păcate, în Parlament sunt și deputați care nu reprezintă oamenii, ci reprezintă hoții de miliarde. Știu că și voi mă auziți, chiar dacă nu sunteți aici.

Ei s-au vândut oligarhilor și vor să vândă și Moldova. Gruparea Șor are o misiune clară de la Kremlin și FSB – să aducă războiul în Moldova.

Scopul lor este să organizeze destabilizări și să dea jos prin violențe guvernarea aleasă în mod democratic. Însă azi Moldova nu mai este pradă unor asemenea trădători.

Citeşte şi: Maia Sandu a refuzat să sară peste rând, în vama cu Republica Moldova

Instituțiile noastre nu mai sunt instrumente în buzunarele lor. Ele încep să-și recapete și să-și reconstruiască independența și puterea de a proteja interesele țării.

Moldovenii nu au fost niciodată aliați cu ucigașii, iar cei care vor să vadă țara în război trebuie opriți și sancționați. Ei nu reprezintă poporul nostru.

Criminali

Instituțiile Moldovei nu vor permite ca țara să fie închinată unor criminali. Sau voi, cei care vindeți interesul țării, credeți că puteți fi și de partea ucigașului, și să amăgiți că vreți pace?

Moldovenii au murit pentru libertate și pace pe acest pământ. Iar voi acum murdăriți amintirea tuturor concetățenilor noștri care și-au dat viața ca Moldova să fie liberă, să-și decidă singură soarta”, a declarat Maia Sandu.

Șor nu a comentat acuzațiile Maiei Sandu. PȘor și PAS și-au lansat în repetate rânduri acuzații reciproce despre corupție, hoție și incompetență,

Share