Simona Halep a renunţat la serviciile lui Patrick Mouratoglu exact când a făcut apel la TAS

Share

Simona Halep, suspendată din tenis pentru un presupus doping, a renunţat la serviciile lui Patrick Mouratoglu exact când a făcut apel la TAS, contra suspendării.

Românca a depus apel la TAS, dar forul de la Lausanne a anunțat că nu poate preciza în acest moment când ar urma să dea un verdict final, în această speță.

Simona Halep a renunţat la serviciile lui Patrick Mouratoglu

Reprezentanții TAS au informat și că Simona Halep și reprezentanții ei au cerut ca decizia inițială, de suspendare pe patru ani, să fie ignorată, deci speța să fie practic judecată de la zero.

Până să reînceapă lupta în justiția sportivă, Halep a reluat antrenamentele. Și nu oriunde, ci la o academie din străinătate, care nu este cea a lui Patrick Mouratoglu, unde s-a pregătit anul trecut, până să fie depistată pozitiv și suspendată.

Citeşte şi: Simona Halep a fost victima greşelii Echipei Muratoglu

Simona este în Dubai și se pregătește la CF Tennis Academy, fondată de Clark Francis, fost jucător de tenis profesionist, care a fondat academia, acum 20 de ani, conform ProSport.

Francis a fost prezent la antrenamentele Simonei Halep și a discutat cu aceasta, după ce românca a lovit mingea cu Adam Lawson, cel mai bine cotat antrenor al Academiei.

Citeşte şi: ITIA îşi bate joc. Simona Halep, suspendată pentru 4 ani

Înființată la Dubai în 1997, Academia de Tenis CF a devenit sinonimă cu tenisul în Emiratele Arabe Unite și s-a impus rapid ca fiind academia de tenis nr. 1 din regiune.

Share