Naţionala de suflet şi cooperativa de distrus fotbalul

Share

Înțeleg că, mai nou, după eliminarea Naționalei de la Euro 2024, eforturile sistemului ticăloșit din fotbalul românesc se canalizează spre a-l expulza mediatic pe Edi Iordănescu de la Națională.

Scopul este aducerea unui antrenor destructiv, care să strice lucrurile, pentru ca apoi să reînceapă campania anti-Burleanu.

Naţionala de suflet şi cooperativa de distrus fotbalul

Pentru început, se mizează pe instaurarea următoarei paradigme, rostogolite şi înainte dinspre cooperativa de distrus fotbalul: nu Naţionala a jucat bine, ci adversarii au fost slabi.

Iar atunci când ne-au luat la meserie am pierdut, pentru că jucătorii români sunt foarte slabi şi le-a mers cu Ucraina pentru că ucrainenii nu joacă fotbal, se ocupă cu războiul şi de aceea sunt slabi.

Până acum, am fost finuț și am scris cu mănuși, sugerând câte ceva. Văd că am fost înțeles greșit, așa că voi spune lucrurilor pe nume.

Citeşte şi: Echipa României a cântat imnul secuilor, împreună cu naţionala Ungariei

La inceputul meciului, Denzel Dumfries i-a spart capul cu cotul lui Ianis Hagi, in careu. Pentru asta, se dă cartonaș roșu direct și penalty. Arbitrul nu a dat nimic.

După ce în minutul 20 Olanda a înscris, același Denzel Dumfries a intrat ca trenul în Vasile Mogoș și l-a scos din joc. Era din nou de roșu direct și eliminare. Arbitrul nu a dat nimic.

Eu cred că, înainte de meci, Ronald Koeman, antrenorul Olandei, i-a spus lui Dumfries, așa cum fac toți marii antrenori ce se respectă: “Avariază-i pe Hagi și Mogoș, vrem să inscriem pe flancul lor stâng”.

Citeşte şi: VIDEO Răzvan Burleanu propune continuare cu Edward Iordănescu, la Naţională

Iar Dumfries s-a conformat, ca orice profesionist adevărat. Iar arbitrul s-a conformat și el, ca orice profesionist adevărat.

Apoi, marea echipă a Olandei, la ani-lumină valorici de noi, ne-a scos fotbalul din cap. Așa cum fac toate marile echipe: cu capete sparte și avarierea prin comoționarea adversarilor care iți stau în cale, în debutul meciului.

Evident, pentru asta iți trebuie și un arbitru integru, care să nu se uite de unde curg paralele și să nu aibă nici mamă, nici tată.

Share