home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Rectorii-parlamentari, incompatibili

Revista presei. Rectorii-parlamentari, incompatibili

Share

CurentulANI: Rectorii-parlamentari Ecaterina Andronescu, Florian Popa, Nicolae Robu si Iosif Dragulescu sunt in stare de incompatibilitate “Agentia Nationala de Integritate a anuntat ieri ca rectorii-parlamentari Ecaterina Andronescu, Florian Popa, Nicolae Robu si Stefan Iosif Dragulescu se afla in stare de incompatibilitate, conform noii legi a Educatiei Nationale”

helmihakim

AdevarulLăzăroiu, de la Cotroceni la Muncă “Sebastian Lăzăroiu a preluat şefia Ministerului Muncii, fiind nominalizat de premier în ultima zi lucrătoare a interimatului pe care l-a asigurat de la plecarea cu scandal a lui Ioan Botiş”

EvZBăsescu lui Lăzăroiu: Îmi doresc să reușiți să continuați reformele “Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a fost nominalizat azi de premierul Emil Boc pentru postul de ministru al Muncii. Lăzăroiu a fost unul dintre cei care au susținut opinia că Emil Boc ar trebui să lase locul unui tehnocrat. EvZ vă prezintă culisele din spatele abandonării variantei Sulfina Barbu, susținută de Boc la Cotroceni, dar nedorită atât de șeful statului, cât și de o parte din colegii ei de partid”

PutereaAdrian Severin. Avere: 1.000.000 de euro. Salariu anual: 75.000 de euro. I-ar fi trebuit un mandat de 14 ani ca eurodeputat pentru a strânge banii “Europarlamentarul Adrian Severin va avea cu siguranţă mari dificultăţi în a-şi justifica averea. El are în acest moment aproape 1.000.000 de euro în conturi, conform declaraţiei sale de avere pe 2010. Pentru a strânge aceşti bani, lui Severin i-ar fi trebuit aproape 14 ani de muncă”

Fin.roAu inceput concedierile la ANAF, Autoritatea Nationala a Vamilor si Garda Financiara “Guvernul a decis, miercuri, desfiin­tarea unui numar total de 4.927 de posturi din Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), dintre care 1.200 ocupate, a anuntat ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu”

BursaLicitaţie pentru centurile ocolitoare ale Bucureştiului şi Braşovului “Compania Naţională de Autostrăzi (CNADNR) a anunţat că scoate la licitaţie lucrările de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie pentru modernizarea centurii rutiere a municipiului Bucureşti între A1-DN 7 şi DN 2-A2 (două loturi)”

Curierul nationalPune sau nu în pericol sănătatea telefonul mobil? “Concluziile celor mai importante studii internaţionale se contrazic”

Romania liberaTrianon şi România Mare “Sâmbătă, 4 iunie, se împlinesc 91 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon. Maghiarii din România au anunţat că vor organiza manifestări pentru comemorarea semnării tratatului. UDMR Covasna a făcut public luna trecută faptul că în data de 4 iunie, pe teritoriul judeţului, se vor desfăşura o serie de evenimente de comemorare a Tratatului de la Trianon, prin care a fost “destramată” Ungaria Mare”

GandulGrecia e în pragul haosului: Ministerul de Finanţe a fost ocupat de simpatizanţi comunişti iar băncile au fost retrogradate de agenţiile de rating “În timp ce manifestanţii strigau “Avem datoria de a lupta pentru copii noştri”, pe un banner enorm, amplasat în piaţa Syntagma, din faţa Parlamentului, era afişat mesajul “Luptaţi pentru înlăturarea Guvernului””

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share