George Simion jigneşte un jurnalist. “Faci pe prostul!”

Share

George Simion, preşedintele AUR, jigneşte un jurnalist. “Faci pe prostul!”, îi spune acestuia Simion, atunci când este încolţit cu întrebări incomode.

Petre Bădică de la Newsweek l-a întrebat pe George Simion ce a făcut cu darul de nuntă de 400.000 €.

George Simion jigneşte un jurnalist. “Faci pe prostul!”

I-a răspuns pe un ton superior, arogant, amenințător: „Faceți pe prostul! I-am dat pe brânză, mere, carne și țuică”.

Șeful AUR, George Simion, a primit dar de nuntă suma de 400.000 de euro. Nunta lui a avut loc la finalul lunii august a anului 2022.

Într-o discuție, pe care Bădică a avut-o cu George Simion, acesta pretinde că a primit doar 15.000 de euro și, cu restul banilor, adică 385.000 euro, a plătit nunta, adică „brânză, carne, țuică, mere și altele, care au fost consumate la nuntă”.

Citeşte şi: Cozmin a dat pe Guşă lista putiniştilor români. Şoşoacă e mândră

El mai susține că cei 15.000 de euro, bani cash, rămași de la nuntă, au fost donați pentru realizarea unui spital mobil. Spitalul a fost realizat în luna mai a acestui an.

Doar că, în toate declarațiile publice, Simion, dar și lideri ai acestui partid, susțin că spitalul mobil a fost construit exclusiv din subvenția primită de AUR. Adică, din banii și taxele românilor, nu din donațiile lui Simion.

AUR este o formaţiune politică extremistă, consacrată pentru declaraţiile membrilor săi, care demonstrează incultură crasă.

Citeşte şi: VIDEO Călin Balabasciuc, deputat AUR, analfabet: “Nu fugim nimeni!”

În dialogul pe care l-am avut cu Simion, și pe care îl redau mai jos, cel care se visează următorul președinte al României a abordat o serie variată de registre: superior, amenințător, zeflemitor.

În final, George Simion a refuzat să trimită către Newsweek România lista de cumpărături în valoare de 385.000 de euro, făcută la nuntă.

“Bănuim că, fiind un bun român, care respectă legile statului, toate achizițiile s-au făcut pe bonuri și pot fi justificate fiscal”, scrie jurnalistul Petre Bădică.

Share