Facebook l-a banat pe Guşă. Guşă plânge pe Facebook

Share

Facebook l-a banat pe agentul Rusiei Cozmin Guşă. Ironia sorţii face că Guşă scânceşte despre asta exact pe Facebook.

Cozmin Gușă, unul dintre exponenții curentului pro-moscovit în politica românească, se victimizează din nou gratuit.

Facebook l-a banat pe Guşă. Guşă plânge pe Facebook

El susține că postul de radio pe care îl deține, Gold FM, a fost blocat pe Facebook, YouTube și TikTok. De asemenea, și contul personal i-a fost blocat, a acuzat Gușă. Acuzațiile au fost postate chiar pe Facebook, semn evident că nu a fost blocat. Mai jos, ce spune guşă. Observaţiile noastre – cu roşu.

„În ultimele 48 de ore, au fost suspendate, blocate sau închise conturile de pe rețelele de socializare ale Gold FM. Nu există motivație care să stea în picioare pentru asemenea decizie. Cine ascultă pe Gold FM aberaţiile filoruse debitate de Guşă înţelege că omul trebuia blocat de mult.

În fragmentele de emisiune pe care le-am postat pe aceste conturi abordările noastre au fost echilibrate, conform legii, neexistând nici o îndoială că am respectat deontologia jurnalistică. Deontologia jurnalistică este o glumă pentru Guşă.

Citeşte şi: Topul Sputnik al presei române. Adrian Onciu, Iosefina Pascal, Cozmin Guşă

(…) Practic, sunt în dubii. Noi, în această săptămână care s-a încheiat, nu am emis diferit. Am avut aceiași invitați și am dezbătut subiectele zilei.

Numai că am avut această discuție cu George Simion, care a obținut acordul meu să candidez la Capitală, în numele AUR, și de aici a apărut acest tărăboi.

De data asta, miercuri seara, imediat după limpezirea anunțului lui George Simion, mi-a fost blocat contul de Facebook, din motive care nu există. Am făcut recurs. Nu a vorbit nimeni cu mine.

Citeşte şi: Cozmin Guşă susţine că va consilia zeci de baroni şi primari PSD

Vineri, la o zi după emisiunea cu Nicoleta Cone, și contul de TikTok a fost blocat, iar cel de Youtube a fost închis. E evident că nevăzuta mână politică acționează. Clar că serviciile chineze şi Facebook acţionează şi în general e o conspiraţie internaţională contra lui Guşă.

Încearcă să mi se facă probleme pe toate părțile, și în activitatea de la Judo, unde sunt președinte, și în zona mediatică. De ce?

Candidații de la București sunt slabi. Un candidat aflat în spatele unui partid suveranist le-ar strica jocurile. Principalul beneficiar, dacă aș intra în cursă, aș fiu eu și atunci jocurile lor au fost stricate.

O afacere privată ca o privată

Să distrugi o afacere privată care e a mea, a fost făcută pe credit… Ar fi chiar jenant ca, după ce că eşti vândut Rusiei, să fi făcut credit ca să o slujeşti cu osârdie. Noi am reclamat la Clubul de Presă, care va sesiza organele statului, dacă nu cumva și statul e implicat. Clubul de Presă este o mizerie anti-presă, folosită de jurnaliştii aserviţi din România contra presei veritabile.

Să nu își frece nimeni mâinile de bucurie că Gold FM a pățit asta. Ei încep cu Gold FM, pentru că e mai incisiv, dar vor urma alții”, a declarat Cozmin Gușa, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS, conform AK24.

Realitatea PLUS este fantoşa confiscată de Clanul păcurariu a fostului canal de ştiri Realitatea TV. Întrebat cine crede că se teme de posibila sa candidatură la Capitala, analistul politic a răspuns:

„George Simion nu ia în calcul (să candideze – n.r.), el mi-a propus. Eu nu am refuzat și acum mergem pe acest sistem de măsurare, să vedem dacă sunt pe placul bucureștenilor”.

Însă, acuzațiile sale au fost postate chiar pe Facebook, semn evident că nu a fost blocat.

Share