Maria Cocoru, 88 de ani, aventuri de capă şi spadă, pe drepturi litigioase

Share

Maria Cocoru, pensionara care deține Parcul IOR, vrea o taxă lunară de la Primăria Sectorului 3, a lui Robert Negoiță.

Recent, o suprafață de 4.000 mp din Parcul IOR, partea retrocedată, a ars din temelii. Fantomatica proprietară a terenului reîncepe ofensiva împotriva autorităților locale, conform Fanatik.

Maria Cocoru, 88 de ani, aventuri de capă şi spadă

Defapt, nimeni nu ştie exact cine este această doamnă în etate şi se tot afirmă că în spatele ei s-ar afla un interlop cu astfel de afaceri, pe nume Petrică Băjenaru, conform Newsweek România.

Maria Cocoru a înaintat o nouă acțiune în Justiție, împotriva SUAT Sector 3, reprezentat de primarul Robert Negoiță, prin care cere despăgubiri, pentru că nu se poate folosi de terenul respectiv.

Acțiunea a fost deschisă la Curtea de Apel București și reprezintă apelul la o decizie anterioară a tribunalului, prin care a fost respinsă cererea Mariei Cocoru, pe motiv că este formulată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă.

Citeşte şi: Maria Cocoru, fantoma care a primit o halcă din Parcul IOR

Solicitarea pensionarei se referă la o parcelă de 10.235 mp, restituită prin Dispoziția primarului general al municipiului București, nr 4333/18.05.2005, despre care proprietara susține că a fost ocupată fără drept, de Primăria Sectorului 3, încă de la retrocedarea acesteia, conform Fanatik.

”În susținere, se precizează că imobilul a fost restituit în natură, fiind liber la data predării de către unitatea deținătoare.

Citeşte şi: Copacii din Parcul IOR au fost otrăviţi cu sodă caustică

Între timp, fără a avea acordul reclamantei, pârâtul sistematizând zona și transformând-o într-un perimetru cu acces public, construind alei publice, piste de biciclete, rețele de energie electrică, bănci și zone de agrement”, se arată în cererea Mariei Cocoru.

Cu alte cuvinte, femeia susține că autoritățile locale au transformat în parc terenul care îi aparține. De parcă bucureştenii au uitat că în anii 90 se plimbau pe aici, printr-un parc.

Credem că Robert Negoiţă joacă la toate capetele. Indiferent cum se va termina povestea aceasta sulfuroasă, va fructifica politic orice rezultat.

Share