Fiecare proiect are nevoie de un diriginte de santier, inclusiv al tau

Share

Te-ai hotarat sa-ti construiesti o casa: ti-ai gasit forta de munca, arhitectul s-a ocupat de aspectul casei, iar nu mai ramane decat sa incepi constructia propriu-zisa. Poate nu te-ai mai confruntat pana acum cu ceea ce presupune un santier sau poate ai experienta in ceea ce inseamna constructia unei case – cheltuieli, stres, probleme neprevazute. Toate acestea sunt normale, insa viata iti va fi mult mai usoara atunci cand te vei bucura de serviciile oferite.

Iata de ce ai nevoie de un dirginte de santier: el este ca un dirijor al unei orchestre ce trebuie sa se asigure ca totul este in armonie, ca totul functioneaza cum trebuie, iar constructia este conform reglementarilor constant. Inca de la fundatie, el va supraveghea munca si se va asigura ca fiecare etapa a procesului este corecta si sigura. Incet, incet, casa va prinde forma, insa lucrarile continua.

De indata ce peretii prind contur, este timpul sa fie instalate si utilitatile: caldura, electricitatea si sistemul sanitar. Ei bine, la Smart Home Concept poti gasi si solutii de proiectare de instalatii electrice, pentru a le integra intr-un mod adecvat, pentru a evita problemele pe viitor. Desigur, un diriginte de santier poate fi prezent si la instalarea acestora.

Munca unui diriginte de santier nu este usoara: el trebuie sa cunoasca proiectul ca in propria palma pentru a se asigura de executia sa si sa se asigure ca ce este pe hartie va fi si realitate. In cazul in care el depisteaza nereguli sau observa erori, este responsabilul care spune pauza pentru a rezolva problemele ce se ivesc. Pe langa oprirea executiei, el trebuie sa instiinteze Inspectoratul de Stat in Constructii, asa cum prevede legea. Asadar, munca aceasta este solicitanta din punct de vedere psihic, din cauza faptului ca trebuie sa aiba in vedere toate aceste aspecte ale casei tale ca ea sa arate asa cum ti-ai imaginat.

Smart Home Concept iti cladeste visele

Odata ce ideea de a avea propria casa iti intra sub piele, este greu sa renunti la ea. Ai strans ani la rand bani pentru a-ti incepe proiectul, insa nu stii de unde sa incepi? Smart Home Concept te va ajuta si iti va pune fundatile viitorului tau, oferindu servicii ce acopera tot ce inseamna proiectarea si constructia unei case. Cu echipe profesioniste, te putem si sfatui in arhitectura civila si iti putem oferi informatii despre urbanism. Pentru cei carora viziunea casei nu este clara, punem la dispozitie cataloage de case, iar pentru cei ce au nevoie de un serviciu specific, noi oferim expertize in diferite domenii.

Transparenta este importanta: de aceea, pe pagina Smart Home Concept este pusa la dispozitia tuturor tarifele serviciilor. Bugetul este stalpul de rezistenta atunci cand iti construiesti o casa – visele vor ramane vise atunci cand cheltuielile devin o surpriza. Este un sentiment neplacut, iar tocmai pentru a evita aceste situatii va puteti sfatui cu lista preturilor. Pentru orice nelamurire si intrebari, iti stam la dispozitie, iar daca esti gata sa faci primul pas spre casa visurilor, solicita acum o oferta!

Contact:
strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti
0721 965 884
office@smarthomeconcept.ro

Share