Când apare The Expendables 4?

Share

Seria The Expendables (Eroi de Sacrificiu) a avut un succes important și o distribuție de top. Totuși, au trecut ceva ani de la lansarea episodului cu numărul 3 al seriei și foarte mulți fani se întreabă când apare The Expendables 4.

Când din distribuția unui film fac parte Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Jason Statham, automat acțiunea este la înălțime.

Asta le-a și oferit fanilor The Expendables, iar veștile bune nu întârzie să apară. Există o confirmare oficială privind lansarea filmului cu numărul 4 din această franciză. The Expendables 4 este așteptat așadar să apară la începutul anului următor.

Acest film va continua o franciză de succes, care a avut deja trei producții lansate în 2010, 2012 și 2014. Succesul seriei a fost unul ridicat, iar la un moment dat s-a discutat chiar de lansarea unui film cu femei în rolul principal, denumit The ExpendaBelles.

Chiar s-au purtat negocieri cu Meryl Streep, Cameron Diaz și Milla Jovovich. De asemenea, s-a discutat și despre un film de televiziune. Există inclusiv un joc disponibil în secțiunea NetBet cazino mobile, cu numele The Expendables.

Acesta este dezvoltat de compania Megaways, iar printre simbolurile sale sunt chipurile actorilor principali și diverse obiecte de amuniție din film.

De ce a întârziat lansarea The Expendables 4

Despre lansarea The Expendables 4 s-a discutat încă din 2014, după apariția filmului cu numărul trei din această franciză. La acel moment Pierce Brosnan a anunțat că s-a înțeles cu producătorul Abi Lerner să joace în The Expendables 4.

Apoi, în 2016, Sylvester Stallone a anunțat că The Expendables 4 va fi ultimul film al seriei și că va fi lansat în 2018. Totuși, în 2017 Stallone a părăsit proiectul din cauza diferențelor de opinie în legătură cu scenariul și regia filmului. La acel moment, inclusiv Arnold Schwarzenegger a anunțat că nu va mai juca în film deoarece nu mai vede rostul sau fără Stallone.

Până la urmă, în ianuarie 2018, Stallone și-a anunțat revenirea în film, iar câteva luni mai târziu Gregory Porier a fost confirmat ca scenarist. Producția trebuia să înceapă în aprilie 2019, dar a fost din nou întârziată.

În cele din urmă, în august 2020 compania Vertice Cine și-a anunțat implicarea ca studio de producție, împreună cu Lionsgate și Millennium Films. Iar Patrick Hughes a fost confirmat ca regizor.

Ultimul anunț în legătură cu acest film a fost făcut în aprilie 2021, când s-a comunicat că se lucrează de zor la scenariu și ca filmul va fi realizat spre finalul acestui an. În aceste condiții, lansarea este așteptată în prima parte a anului 2022.

Încasări bune pentru The Expendables

Primul film al seriei The Expendables, apărut în 2010, a avut un buget de 80 de milioane de dolari, iar încasările au fost de aproximativ 274 de milioane de dolari. Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Jet Li au fost cei mai cunoscuți actori din distribuție.

Apoi, în 2012 a apărut al doilea film din franciză, cu un buget de 100 de milioane de dolari și încasări ce s-au ridicat la aproximativ 315 milioane de dolari. În distribuție a apărut și Chuck Norris.

În fine, în The Expendables 3 fanii i-au putut vedea și pe Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson și Harrison Ford. Filmul a avut un buget de până în 100 de milioane de dolari, iar încasările au fost de aproximativ 215 milioane de dolari.

Având în vedere distribuție foarte bună pe care o are, foarte mulți fani așteaptă cu nerăbdare lansarea The Expendables 4, programată pentru anul următor.

Share