Simona Halep defilează la Qatar Total Open, 6-0, 6-4 cu Cici Bellis

Share

Tenisul de câmp feminin este astăzi un sport în care joacă foarte multe fete talentate. La turnee, se înscriu o grămadă de românce cu un joc senzaţional, care demonstrează calităţi incontestabile, iar lider este Simona Halep.

Simona Halep, meci dramatissim cu Lauren Davis la Melbourne

Eistă un număr foarte mare de jucătoare de tenis care joacă acum cam acelaşi lucru. Diferenţa o face raportul dintre munca prestată şi rezultatul obţinut pe teren. La capitolul ăsta, Halep este printre cele mai bune.

Simona Halep nu i-a dat nici o şansă lui Cici Bellis

Primul set al meciului a fost fără istoric. Simona a jucat la turaţie de reglaj, iar Catherine “Cici” Bellis a părut depăşită de importanţa momentului. Extrem de emoţinată, nu a jucat nimic şi a dat când şi când lovituri care demonstrează că este jucătoare de tenis de perspectivă.

A urmat setul al doilea, de cu totul altă factură. Simona Halep are aceste perioade, în care pare plictisită de propriul ei joc şi nu se mai poate concentra. Principalul ei adversar în asemenea perioade este chiar ea însăşi.

Simona Halep, plictisită de ea însăşi

Cele două jucătoare au mers cap la cap. În unele perioade de joc, Cici Bellis a dat impresia că îi ies nişte lucruri, a reuşit să o implice pe Halep în nişte raliuri din care românca a ieşit perdantă. Parcă era un meci de pe vremuri înrre Steaua, cu Puiu Iordănescu conducător de joc, Aelenei pe extremă şi Iordache între buturi, şi Petrolul Ploieşti înainte de retrogradare.

Nu a existat nici un moment în care să ai însă impresia că Simona Halep ar putea să piardă acest meci. Şi finalmente românca a învins. În primul rând învingându-şi limitele fizice. Care sunt mult sub ceea ce mintea ei ar putea să facă.

Share