home SPORT Simona Halep, meci dramatissim cu Lauren Davis la Melbourne

Simona Halep, meci dramatissim cu Lauren Davis la Melbourne

Share

Jucătoarea de tenis de câmp româncă Simona Halep a jucat la Melbourne, la Australian Open, un meci dramatic. Americanca Lauren Davis, din burta clasamentului, a reuşit să-i ţină piept trei seturi. Meciul a durat nu mai puţin decât trei ore şi 45 de minute.

Cine vrea să-i ia locul Simonei Halep

Simona Halep s-a luptat pe viaţă şi pe moarte cu cea mai scundă jucătoare din circuit

Simona Halep s-a luptat pe viaţă şi pe moarte aproape patru ore cu Lauren Davis. Meciul a debutat cu un 6 la 4 pentru americancă. A continuat apoi cu scor simetric în favoarea românescei.

În fine, a urmat setul decisiv, care a fost extrem de lung sau, cum ar spune unii comentatori, epic. Lauren Davis a condus cu de mai multe ori, servind sau primind pentru meci. Davis a avut inclusiv mai multe mingi de meci, pe care le-a ratat.

Simona Halep, uşor accidentată, obosită  a învins

Laure Davis a folosit toate tertipurile ca să o “răcească pe Simona Halep. A tras de timp şi şi-a schimbat bandajele şi plasturele de la laba piciorului drept de cel puţin două ori. Spre exasperarea constăncencei care făcea mişcări de încălzire în terenul ei, aşteptând-o pe ameicancă.

Cele două ucătoare au stiluri de joc apropiate. Ambele servesc plasatşi încearcă să-şi surprindă adversarul punând mingea acolo unde nu este celălalt pe teren. Lauren Davis este în mod evident mai slabă fizic. Pe fundalul accidentării lui Halep însă, aceasta a reuşit să echilibreze în multe momente balanţa.

Simona Halep a jucat foarte prudent, sacrificând mingile decisive pe altarul victoriei chinuite, dar obţinute prin perseverenţă. În fine, a învins cu 15-13. Setul al treilea a fost practic aproape cât trei seturi normale.

Se poate spune că astfel cele două jucătoare au jucat echivalentul a game-uri a aproape cinci seturi.

Share