RTV: „Firea, aşa îţi protejezi familia?! Cu Godei după tine?!”

Share

Gabriela Firea nici nu a fost bine reevaluată de PSD, că a şi căzut între scaune. Acum, dă în ea ca la fasole partea din partid arondată RTV.

Tactica liderului PSD Marcel Ciolacu este foarte perversă şi se ghidează după dictonul mafiotului Corleoone “Ţine-ţi prietenii aproape, iar duşmanii şi mai aproape!”.

RTV: „Firea, aşa îţi protejezi familia?! Cu Godei după tine?!”

România TV, post finanțat generos de PSD și extrem de binevoitor față de Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac foarte violent împotriva Gabrielei Firea.

Zilele trecute, Firea a anunțat că dă în judecată RTV, acuzând acest post de „linșaj mediatic și manipulări”.

Firea este susținută în PSD de gruparea lui Paul Stănescu, secretar general al partidului, care este în opoziție față de gruparea Ciolacu, conform AK24.

Citeşte şi: Rareş Bogdan a anunţat, de fapt, că PNL o susţine pe Gabriela Firea

În 2018, când era primar al Capitalei, Gabriela Firea l-a inclus pe Ștefan Godei, principalul responsabil de ororile din Scandalul Azilele Groazei, într-o delegație la Madrid. Firea a fost luni reabilitată de conducerea PSD, ea revenind în funcțiile de președinte al PSD București și prim-vicepreședinte PSD, la nivel national.

„Să fim corecți: Gabriela Firea nu a avut nici o treabă cu azilele groazei”, a declarat Marcel Ciolacu. Şi oficinele finanţate de el dau în Firea ca la fasole. Bătută.

Conform Centrului de Investigații Media, la sfârșitul lunii octombrie 2018, Gabriela Firea a emis o dispoziție, prin care stabilea componenta delegației ce urma să o însoțească într-o vizită oficială de șase zile, în capitala Spaniei, Madrid.

Citeşte şi: Firea, mulţumim! Bucureşti. Nu ştim ce e consolidat seismic

Bugetul Primăriei Generale urma să suporte integral costurile cu avionul, hotelul, transportul și diurna pentru zece persoane: ea, viceprimarul, doi consilieri personali, între care și prietena ei cea mai bună, Ligia Enache, șefi de direcții, un inspector, un referent și un șofer.

Șoferul era Ștefan Godei. “Moare lumea după ei!”. Delegația a reprezentat Bucureştii la ”Forumul Mondial privind violența urbană și educația pentru conviețuire și pace”.

Dispoziția cu componența delegației este semnată de primarul general Gabriela Firea și de secretarul general al Municipiului București de la acel moment, Georgiana Zamfir.

Share