Vladimir Soloviov, noi tuşe groase în propaganda Kremlinului

Share

Propagandistul tv al Kremlinului Vladimir Soloviov adaugă noi tuşe groase fundamentării motivaţiei războiului Moscovei cu lumea.

Tehnica straturilor este folosită de Kremlin, pentru a da impresia că există diversitate, pluralism de idei, deci există democraţie, dezbatere.

Vladimir Soloviov, noi tuşe groase în propaganda Kremlinului

Dar există un aspect schizoid al problemei: acelaşi om vine succesiv şi spune lucruri în coliziune. Să-l luăm de exemplu pe acest Soloviov.

Acum, spune că Rusia nu are nevoie de teritorii, are teritoriu destul, Rusia se apără de agresiunea altora. Dar altădată l-am auzit afirmând că Rusia nu se va opri până nu va ajunge la Berlin şi Paris.

Citeşte şi: 

Iar altădată, că Moscova trebuie să dea o bombă atomică, cu care să scufunde Insula Britanică. Aceste afirmaţii sunt în coliziune. Cine le face pe toate trei este o păpuşă gonflabilă vorbitoare.

Acest straturi de propagandaă aflate în conflict, schizoide, generează în opinia publică o atitudine la fel de shizoidă. Ruşilor le sunt băgate cu forcepsul propagandei în cap în acelaşi timp lucruri ce intră în coliziune, din aceeaşi sursă de intoxicare.

Mai jos, ce spune Vladimir Soloviov:

“Poziţia noastră de negociere a fost formulată de preşedintele Vladimir Vladimirovici Putin. El a spus că problema nu sunt teritoriile, ci securitatea.

Citeşte şi: 

Nu avem nevoie de teritorii, avem un teritoriu mare. Trebuie să facem ce trebuie pentru a ne asigura securitatea teritorială.

Aşa că nu este vorba despre faptul că ne vom opri la Kiev, ori la Varşovia, ori la Paris. Ne vom opri atunci când vom simţi că securitatea noastră este asigurată.”

Share